Παρά την δημοφιλία της σειράς Power Rangers κανένα παιχνίδι της δεν μπόρεσε να κερδίσει το κοινό. Η nWay με το Power Rangers: Battle for The Grid κάνει την δική της προσπάθεια, με ένα fighting τίτλο.

Η ιστορία σε δεύτερο πλάνο

Σαν ένα κλασσικό fighting game, το  Battle for the Grid, δεν εντυπωσιάζει με την ιστορία του. Μάλιστα κατά την κυκλοφορία του παιχνιδιού δεν υπήρχε καν story mode, το οποίο προστέθηκε με νέο update.

Όπως εύκολα μπορείτε να καταλάβετε, το παιχνίδι δεν μπορεί να κριθεί από αυτόν τον τομέα του για αυτό θα επικεντρωθούμε περισσότερο, στο κομμάτι του gameplay του. Εκεί τα πράγματα είναι πολύ απλά: είναι ένα κλασσικό fighting game, χωρίς περίπλοκα συστήματα και combos που για να εκτελέσεις χρειάζεσαι … δεκαπέντε δάχτυλα, κάνοντας το φιλικό ακόμα και για τον πιο αρχάριο χρήστη.

Power Rangers- Battle For The Grid Review

Η ικανοποίηση από τα animations και το online κομμάτι του

Εκεί που το παιχνίδι ξεχωρίζει είναι για τα animations των χαρακτήρων. Η κίνηση τους είναι πολύ ομαλή και φυσική, ενώ ο κάποιοι (δυστυχώς όχι όλοι) οι χαρακτήρες μοιάζουν ξεχωριστοί μεταξύ τους. Αυτό προσφέρει μια επιπλέον διάσταση για την επιλογή της τριάδας μαχητών που θα επιλέξετε σε κάθε μάχη, δίνοντας έναν επιπλέον τόνο στρατηγικής στο παιχνίδι.

Επιπλέον, εκτός από το single player κομμάτι του παιχνιδιού μπορείτε να δώσετε και online μάχες, χωρίς προβλήματα, με ένα σύστημα όμως που και εκεί είναι ιδιαίτερα απλοικό, χωρίς rewards που θα σας κάνουν να γυρίσετε ξανά και ξανά. Οι αρχικοί χαρακτήρες του παιχνιδιού είναι λίγοι, και όπως σωστά μπορείτε να μαντέψετε, μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον, με πραγματικά χρήματα.

Power Rangers- Battle For The Grid Review

Γραφικά – Ήχος

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι όσο καρτουνίστικα χρειάζεται, χωρίς να εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα, ούτε να απογοητεύουν.

Το ίδιο ισχύει και στον ηχητικό τομέα, με τα soundtracks που συνοδεύουν τις μάχες να λειτουργούν απλά υποστηρηκτικά.

Αξίζει να το αγοράσω;

Το Power Rangers: Battle for the Grid κάνει κάποια πράγματα σωστά στο κομμάτι του gameplay και των animations αλλά την ίδια ώρα η απλοικότητα του, δεν μπορεί να ικανοποιήσει τον έμπειρο χρήστη.

Αποτελεί μια ικανοποιητική αρχή ενός franchise που με επιπλέον προσοχή και εξέλιξη θα μπορούσε να γίνει μια επιλογή ενός fan της σειράς Power Rangers.