Την περασμένη εβδομάδα η Activision έκανε τα αποκαλυπτήρια του Call of Duty: Modern Warfare της Infinity Ward.

O επικεφαλής gameplay του Campaign Jacob Minkoff σε συνέντευξή του στο PlayStation Lifestyle επιβεβαίωσε πώς το Modern Warfare δεν θα περιέχει Zombies λόγω «του ρεαλιστικού τόνου του παιχνιδιού σε σχέση με την Black Ops σειρά της Treyarch».

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Επειδή αυτοί επικεντρώνονται σε ένα πιο στυλιζαρισμένο, μυθιστόρημα σε μορφή κόμικ με σούπερ ήρωες, μπορούν να έχουν περισσότερα διαφορετικά είδη modes στα παιχνίδια τους.

Αλλά εμείς προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα αυθεντικό και ρεαλιστικό κόσμο. Δεν έχουμε την ευελιξία να κάνουμε κάτι άλλο όπως το να προσθέσουμε τα zombies στο παιχνίδι. Αυτό θα έθετε σε κίνδυνο το αίσθημα του παιχνιδιού σε έναν ρεαλιστικό και αυθεντικό κόσμο που είναι επίκαιρος στις τρέχουσες συγκρούσεις και συνθήκες που αντιμετωπίζουμε».

Στην θέση των Zombies θα υπάρχει ένα CO-OP mode στο οποίο θα υπάρχουν διάφορες αποστολές όπως τα Spec-Ops missions σε προηγούμενα Modern Warfare παιχνίδια. Ωστόσο, η εταιρεία θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες μέσα στους επόμενους μήνες σχετικά με το περιεχόμενο τους.

Η Infinity Ward δηλώνει πώς θα υπάρχει επίσης ένα σύστημα progression το οποίο θα είναι ενωμένο με όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού δηλαδή το Campaign, το Multiplayer και το CO-OP mode με αποτέλεσμα «να μην είναι αποκομμένα από το παιχνίδι και να προσφέρει έτσι μία καλύτερη συνολικά εμπειρία».