Για πέμπτη χρονιά, η Bethesda Softworks εμφανίζεται σε stage της E3 και σε μια παρουσίαση που έφερε το λιγότερο -τουλάχιστον- ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις.

Η αναφορά στο προβληματικό Fallout 76

O Todd Howard δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και μίλησε για το γεμάτο προβλήματα Fallout 76.

“Είχαμε μια απίστευτη χρονιά στη Bethesda Game Studios”, δήλωσε ο Todd Howard, συνεχίζοντας  “λαμβάνοντας υπόψη κάποιους από αυτούς τους ενθουσιασμούς, είμαι εντυπωσιασμένος που είστε ακόμα εδώ”.

Ανθρώπινοι NPCs και Battle Royale έρχονται στο Fallout 76

Η πιο μεγάλη είδηση ​​για το Fallout 76 είναι η εισαγωγή ενός battle royale mode, που έρχεται αργότερα αυτό το καλοκαίρι μετά από εβδομάδα δωρεάν δοκιμής σε όλες τις πλατφόρμες. Αλλά τα μεγαλύτερα νέα μπορεί να είναι το expansion Wastelanders, που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

“Αυτό είναι σωστό, οι ανθρώπινοι NPCs επιστρέφουν στο Fallout 76”, δήλωσε ο Jeff Gardiner.

Deathloop

Το επόμενο παιχνίδι της Arkane Studios, Deathloop ξεδιπλώνεται ως αναμέτρηση μεταξύ των συν-πρωταγωνιστών Colt και Julianne. Το Deathloop μοιάζει επίσης ότι θα προσφέρει το ίδιο ρυθμό εναλλακτικής πραγματικότητας και του περίεργου στυλ των παιχνιδιών της Arkane ( π.χ. Dishonored) καθώς και άλλων franchises της Bethesda.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Doom Enternal

Το Doom επιστρέφει στις 22 Νοεμβρίου 2019, σε Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows και Xbox One. Η Bethesda έκανε την ανακοίνωσε με ένα μεγάλο trailer.

Προσφέρεται επίσης μια συλλεκτική έκδοση, η οποία περιλαμβάνει το κράνος Doom Slayer.

Ghostwire: Tokyo

H Tango Gameworks, γνωστή για τα The Evil Within (2014) και The Evil Within 2 (2016) φέρνει τον τρόμο στους δρόμους του Τόκιο:

WOLFENSTEIN: YOUNGBLOOD

Αυτή τη φορά, η Machinegames φέρνει στο Παρίσι του 1980, με τις δίδυμες κόρες του Β. J. Blazcowicz, Jess και Soph, να αναζητούν τον πατέρα τους. Σε αυτό το εναλλακτικό παρελθόν, οι Ναζί κέρδιζαν τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο: