Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το PC Gaming Show έκανε την επιστροφή του στην Ε3 με ανακοινώσεις και παρουσιάσεις παιχνιδιών για τους παίκτες του PC.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές από τις σημαντικές ανακοινώσεις του φετινού PC Gaming Show.

Evil Genius 2

H Rebellion παρουσίασε ένα trailer για το πολύ-αναμενόμενο Evil Genius 2 το οποίο θα είναι το sequel του επιτυχημένου παιχνιδιού εξομοίωσης του 2004.

Το πρώτο παιχνίδι δημιουργήθηκε από την Exilir και συγκέντρωσε θετική απόκριση από τους παίκτες και τον τύπο. Στο τέλος του 2004 η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το sequel βρίσκεται υπό παραγωγή, αλλά δεν τέλειωσε ποτέ την δουλειά της και έκλεισε το studio.

H Rebellion αγόρασε και απέκτησε τα πνευματικά δικαιώματα από την Activision και έτσι θα κυκλοφορήσει το Evil Genius 2.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

H Paradox Interactive παρουσίασε gameplay από το παιχνίδι μυστηρίου Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 που θα κυκλοφορήσει την πρώτη περίοδο του 2020 σε PC, Xbox One και PlayStation 4.

Starmancer

H Chucklefish παρουσίασε το Starmancer το οποίο είναι ένας εξομοιωτής διαστήματος και θα κυκλοφορήσει στο Steam.

Chivalry 2

H Τοrn Banner Studios και η Tripwire Interactive ανακοίνωσαν την επιστροφή του δημοφιλούς Multiplayer παιχνιδιού Chivalry με μάχες στον μεσαίωνα.

Το Chilvary 2 θα έρθει ανανεωμένο με μεγαλύτερες μάχες 64 παικτών και ένα βελτιωμένο σύστημα μάχης.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το 2020 αποκλειστικά στο Epic Games Store.

Mosaic

H Krillbite Studio ανακοίνωσε το παιχνίδι περιπέτειας Mosaic το οποίο περιέχει στοιχεία τρόμου και θα κυκλοφορήσει το 2019 στο PC.

Midnight Ghost Hunt

To Midnight Ghost Hunt είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα φέρει μάχες με αντικείμενα Οnline 4v4. Η μία ομάδα θα παίζει ως φαντάσματα που θα μετακινούν πράγματα, ενώ η αντίπαλη ομάδα θα αναλάβει τους κυνηγούς και θα πρέπει να τα εντοπίσει.

Conan Chop Chop

Η Funcom ανακοίνωσε το Conan Chop Chop το οποίο αρχικά σχεδιάστηκε για την Πρωταπριλιά, αλλά τώρα θα κυκλοφορήσει ως ένα πλήρες παιχνίδι.

Το roguelike παιχνίδι θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 σε PC, Xbox One, Nintendo Switch και PlayStation 4.

Last Oasis

Η Donkey Crew ανακοίνωσε το early access ΜΜΟ Last Oasis, το οποίο τοποθετεί τους παίκτες σε ένα αποκαλυπτικό κόσμο όπου οι τελευταίοι άνθρωποι προσπαθούν να επιβιώσουν από την απειλή του καυτού ήλιου φτιάχνοντας μεγάλες μηχανές.

Zombie Army 4: Dead War

Η Rebellion ανακοίνωσε το επόμενο παιχνίδι Zombie Army όπου οι παίκτες για ακόμη μία φορά θα τοποθετηθούν στη εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και θα αντιμετωπίσουν ορδές από ζόμπι ναζί από απόσταση με τους σκοπευτές και τον εξοπλισμό τους.

Το Zombie Army 4: Dead War έρχεται σε Epic Games Store, Xbox One και PlayStation 4.

Remnant: From the Ashes

Η Perfect World παρουσίασε ένα trailer από το CO-OP shooter επιβίωσης Remnant: From the Ashes.

Το Remnant: From the Ashes έρχεται σε Steam, Xbox One και PlayStation 4.

Planet Zoo

H Frontie Development παρουσίασε το παιχνίδι εξομοίωσης ζωολογικού κήπου Planet Zoo που θα κυκλοφορήσει στο Steam την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019.

Shenmue III

Η YS Net και η Deep Silver παρουσίασαν το νέο gameplay trailer του Shenmue III.

To Shenmue III θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 19 Νοεμβρίου στο Epic Games Store και το PlayStation 4.

Auto Chess

Οι δημιουργοί του Auto Chess mod του Dota 2 συνεργάστηκαν με την Epic Games για την δημιουργία του Auto Chess και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Epic Games Store.

Maneater

H Tripwire Interactive παρουσίασε το νέο trailer του Maneater ένα RPG περιπέτειας στο οποίο οι παίκτες θα αναλάβουν τον ρόλο ενός καρχαρία και θα έχουν την δυνατότητα να εξολοθρεύσουν ότι βρεθεί μπροστά τους.

Το Maneater θα κυκλοφορήσει σύντομα στο Epic Games Store.