Η Microsoft διοργάνωσε χθες το βράδυ τη δικιά της συνέντευξη τύπου στην E3 2019 για το Xbox. Εκεί είχαμε μεγάλες ανακοινώσεις, με κυριότερη το σχέδιο της για την κονσόλα επόμενης γενιάς.

Ας τις δούμε όλες:

Project “SCARLETT”

Η Microsoft έδωσε τελικά κάποιες λεπτομέρειες για το τι μπορούμε να περιμένουμε από το επόμενο Xbox. Η ομάδα που δημιούργησε το Xbox One X είναι υπεύθυνη για την επερχόμενη κονσόλα, η οποία θα σας δώσει μια επιλογή από το πού θέλετε να παίξετε τα παιχνίδια σας.

Η μείωση των χρόνων loading είναι ένας από τους κύριους στόχους του συστήματος, καθώς παρέχει ανάλυση 8K και ρυθμούς καρέ “έως 120 fps”. Ο SSD θα χρησιμοποιηθεί ως “εικονική μνήμη RAM”, κάτι που σύμφωνα με την εταιρία θα επιτρέψει πιο ζωντανές σκηνές και ελάχιστες οθόνες φόρτωσης. Θα μπορείτε να συνδεθείτε σε παιχνίδια και σε πλατφόρμες, παρόλο που το τι ακριβώς σημαίνει αυτό είναι ακόμα άγνωστο.

Η νέα κονσόλα αποκαλείται επί του παρόντος “Project Scarlett” και θα κυκλοφορήσει στις γιορτές του 2020.

HALO INFINITE

Το Project “Scarlett” θα κυκλοφορήσει μαζί με το Halo Infinite. Το trailer δείχνει μερικά από τα γραφικά του παιχνιδιού και επαναφέρει τον Master Chief στη σειρά:

Elden Ring

Μια μείξη μεταξύ της FromSoftware και του George R.R. Martin που αναμένεται με αγωνία και το τρέιλερ έδειξε αρκετά για να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο ενδιαφέροντα:

Bleeding Edge

Το νέο παιχνίδι της Ninja Theory είναι ένα third-person melee combat game, όπου ομάδες τεσσάρων παικτών συνεργάζονται για να προσπαθήσουν να εξολοθρεύσουν τους αντιπάλους τους. Φαίνεται σαν το Borderlands και το Fortnite να αναμειγνύονται μαζί με ένα κομμάτι Splatoon. Η πρώτη δοκιμαστική περίοδος του ξεκινά στις 27 Ιουνίου και μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρέιλερ παρακάτω.

Minecraft Dungeons

Πρόκειται για νέο παιχνίδι στο σύμπαν του Minecraft με multiplayer για τέσσερις παίκτες, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2020. Δεν είδαμε πολλά, αν και το είδος του παιχνιδιού φαίνεται να θυμίζει το Diablo:


.

XBOX Game Pass Ultimate

Η Microsoft προωθεί το Xbox Game Pass και ανακοίνωσε ένα προϊόν που ονομάζεται Xbox Game Pass Ultimate, το οποίο θα σας προσφέρει Xbox Game Pass για το Xbox One, το Xbox Live Gold και το Xbox Game Pass για PC για 14,99 δολάρια το μήνα.

CYBERPUNK 2077

Το νέο trailer ήταν αρκετά καλό, αλλά ο Keanu Reeves που βγήκε στη σκηνή για να μιλήσει για το παιχνίδι μετά την εμφάνισή του στην τελευταία σκηνή του νέου footage πραγματικά πήγε τα πράγματα σε ένα νέο επίπεδο.Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου 2020.

cyberpunk_2077

Gears of War

Το Gears of War είναι ένα από τα franchises που οι παίκτες περίμεναν με αγωνία και η Microsoft κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ για το Gears 5 που δεν έδειξε πολλά για το παιχνίδι, παρόλο που τελικά μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας: 10 Σεπτεμβρίου 2019. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στο παιχνίδι τέσσερις ημέρες νωρίτερα εάν είστε συνδρομητής στο Xbox Game Pass Ultimate και θα υπάρχουν μερικές διαφορετικές betas και τρόποι για να δοκιμάσετε τις διαφορετικές λειτουργίες παιχνιδιού πριν ξεκινήσετε.

Υπήρξε επίσης ένα νέο τρέιλερ που έδειξε τη νέα λειτουργία παιχνιδιού Escape, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Blair Witch

Η Microsoft έδειξε το πρώτο δείγμα του Blair Witch, το οποίο φαίνεται να κρατά μεγάλο μέρος του τρόμου της αρχικής ταινίας:

Streaming

Η Microsoft θέλει την εμπειρία Xbox παντού και για αυτό έδωσε πολύ μεγάλη έμφαση στην παρουσίασή της στο streaming.

Η εταιρία προσφέρει την πρώτη δημόσια δοκιμή του Project xCloud στην E3 και είπε ότι τον Οκτώβριο θα μπορείτε να μεταδώσετε τα παιχνίδια σας είτε μέσω της κονσόλας Xbox One είτε μέσω άλλων υλικών που χρησιμοποιούν την υπηρεσία.

Αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα μπορείτε να παίξετε τα παιχνίδια σας σε μια ποικιλία οθονών χωρίς τα παιχνίδια να τροφοδοτούνται από συγκεκριμένο υλικό (πχ Xbox), και μέσω της Microsoft θα μπορείτε να αγοράσετε τα παιχνίδια για να επωφεληθείτε από την τεχνολογία.

Τέλος, trailer για το Battletoads: