Τα Highlights του Inside Xbox Ιουνίου 2019

H Microsoft την επόμενη ημέρα μετά την παρουσίαση της στην E3 2019 διοργάνωσε στον ίδιο χώρο του Microsoft Theater το Inside Xbox Ιουνίου 2019 όπου υπήρχαν εκλεκτοί καλεσμένοι και σημαντικές ανακοινώσεις για τα παιχνίδια και τα προγράμματα της εταιρείας.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις ανακοινώσεις που ξεχώρισαν στο Inside Xbox Show Ιουνίου 2019.

Συνέντευξη με τον Phil Spencer

O Social Manager του Xbox Graeme Boyd πήρε συνέντευξη από τον διευθυντή του Xbox Phil Spencer μιλώντας για το Xcloud, το Project Scarlett και το Backwards Compatibility και αποκάλυψε το XO 2019 που θα λάβει χώρα αυτή την χρονιά στο Λονδίνο.

The Surge 2

Αποκαλύφθηκε το νέο trailer για το hack n’ slash παιχνίδι The Surge 2 της Deck 13 και της Focus Home Interactive.

Το The Surge 2 έρχεται σε Xbox One, PlayStation 4 και PC την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2019.

Phoenix Point

Ανακοινώθηκε ένα παιχνίδι στρατηγικής από τους δημιουργούς του XCOM το Phoenix Point. To Phoenix Point θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε Xbox One και Windows 10 τον Σεπτέμβρη του 2019.

Περισσότερες λεπτομέρεις για το νέο Xbox Elite Controller Series 2

O Elliott Hsu σχεδιαστής στην Microsoft παρουσίασε περισσότερες πληροφορίες σχετικά για το νέο χειριστήριο Xbox Elite Controller Series 2.

Το νέο χειριστήριο της Microsoft θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019.

Τέλος εποχής για το Xbox Backwards Compatibility με νέες προσθήκες

H Microsoft ανακοίνωσε το τέλος του Xbox One Backwards Compatibility προγράμματος, ώστε η ομάδα να προχωρήσει και να επικεντρωθεί στην ενσωμάτωση του προγράμματος στις Project Scarlett κονσόλες για να μπορεί να τρέχει η κονσόλα και τις τέσσερις γενιές παιχνιδιών.

Η εταιρεία ωστόσο δεν «έκλεισε οριστικά την πόρτα» σε νέες προσθήκες για το πρόγραμμα στο μέλλον μετά την κυκλοφορία της Xbox next-gen κονσόλας.

Η εταιρεία ολοκληρώνει το πρόγραμμα για αυτή την στιγμή με νέες προσθήκες παιχνιδιών του αρχικού Xbox και του Xbox 360, αλλά και με ενημερώσεις 4Κ για ορισμένους τίτλους του Xbox 360 στο Xbox One X.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την νέα λίστα παιχνιδιών του αρχικού Xbox που είναι διαθέσιμα στο Xbox One με καλύτερη απόδοση και γραφικά και μεγαλύτερες βελτιώσεις για το Xbox One X είτε από δίσκο ή από ψηφιακό αντίτυπο από το Xbox Live Store:

Αξίζει να σημειωθεί, πώς με αυτή την προσθήκη των κλασικών παιχνιδιών Splinter Cell τώρα όλη η δημοφιλής σειρά της Ubisoft είναι διαθέσιμη στις Xbox One κονσόλες.

Η Microsoft ανακοίνωσε πώς θα κυκλοφορήσει τα πακέτα επέκτασης δωρεάν για τους τωρινούς ή μελλοντικούς κατόχους των ακόλουθων παιχνιδιών:

  • Armed & Dangerous – New Mission Summer Home
  • Star Wars Battlefront – New Map Jabba
  • Star Wars Battlefront II – Expansion Pack (4 new maps, 1 new hero: Kit Fisto and 1 new villain: Asajj Ventress) and New mode: Kashyyyk Assault
  • Star Wars: Knights of the Old Republic – Equipment store: Yavin Station
  • Star Wars Republic Commando – Multiplayer Map: Hangar
  • Tom Clancy’s Splinter Cell – 3 Mission Packs: Kola Cell, Vselka Infiltration, και Vselka Submarine
  • Tom Clancy’s Splinter Cell Pandora Tomorrow – 2 Map Packs (split-screen multi-player maps): Federal Bank και River Mall
  • Tom Clancy’s Splinter Cell Chaos Theory – 2 Mission Packs (split-screen co-op missions): Nuclear Plant and UN Headquarters and 2 Map Packs (split-screen multi-player maps): Polar Base και Steel Squat

Υπάρχουν και άλλα ευχάριστα νέα για τους λάτρεις αυτών των κλασικών παιχνιδιών. Πλέον όλα τα Original Xbox παιχνίδια που κυκλοφορούν στο Xbox One με εξαίρεση το Sid Maier’s Pirates (αυτή την στιγμή) είναι διαθέσιμα για αγορά στο Ελληνικό Xbox Live Store για πρώτη φορά.

Αν θέλετε μπορείτε να διαβάσετε τα αφιερώματα μας για την πρώτη και την δεύτερη παρτίδα αυτών των παιχνιδιών.

H Microsoft ανακοίνωσε και βελτιώσεις για ορισμένα παιχνίδια του Xbox 360 στο Xbox One μέσω δωρεάν ενημερώσεων. Τα αντίστοιχα παιχνίδια που λαμβάνουν ενημέρωση είναι:

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσης την τελευταία δεκαπεντάδα παιχνιδιών του Xbox 360 που θα κυκλοφορήσουν αυτή την εβδομάδα στο Xbox Backwards Compatibility:

Τέλος η εταιρεία για να γιορτάσει αυτή την στιγμή προσφέρει δωρεάν για όλους τους χρήστες του Xbox Live το Too Human της Sillicon Knights, το οποίο θυμίζουμε ότι μετά το χάσιμο της δικαστικής αντιπαράθεσης μεταξύ παραγωγού και Epic Games για τα δικαιώματα της μηχανής, αναγκάστηκε η Microsoft να αφαιρέσει το παιχνίδι από τα σημεία πώλησης και να καταστρέψει όλα τα αντίτυπα. Πραγματικά προκαλεί εντύπωση μεταξύ της κοινότητας πώς τα κατάφερε η εταιρεία να προσθέσει αυτό το παιχνίδι στη λίστα μετά από αυτή την κατάληξη, αλλά τα κατάφερε με κάποιον τρόπο και μάλιστα για αυτό τον λόγο το προσφέρει δωρεάν, ειδάλλως θα υπήρχε μείζων πρόβλημα.

Αλλαγές στο σύστημα Gamertags

H εταιρεία ανακοίνωσε νέες αλλαγές στα Gamertags. Οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν διάφορες γραμματοσειρές για πάνω από 200 διαφορετικές γλώσσες στο gamertag τους, με επιπρόσθετη υποστήριξη στο μέλλον.

Επίσης οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιδήποτε όνομα θέλουν για το gamertag τους, αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος άλλος έχει επιλέξει το ίδιο gamertag με εσάς τότε θα του δοθεί ένα τριψήφιο ή τετραψήφιο νούμερο ως ταυτότητα για να ξεχωρίζει.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πώς αυτή η αλλαγή δεν είναι υποχρεωτική και το δικό σας gamertag θα παραμείνει το ίδιο και δεν θα περιλαμβάνει τα αριθμητικά συνοδευτικά.

 

 

Περισσοτερα
Steam
Το “Remote Play Together” του Steam επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν couch co-op παιχνίδια με φίλους online