Connect with us

Τι ψάχνετε;

Features

Οι βελτιώσεις, οι αλλαγές και οι προσθήκες στο PES 2020

efootball pes 2020

Καλοκαίρι είναι και μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου έχουμε τις αποκαλύψεις για τα αθλητικά παιχνίδια. Η Konami έχει ανακοινώσει μια σειρά αλλαγών που έρχονται, με αυτή που κάνει περισσότερη εντύπωση να είναι στο όνομα της σειράς PES!

Στον τίτλο του παιχνιδιού έχει προστεθεί το “eFootball” σε μια προσπάθεια να τονιστεί ο e-sport χαρακτήρας που θέλει να προσδώσει η εταιρία στην σειρά. Οι αλλαγές φυσικά για το eFootball PES 2020 δεν σταματούν εκεί, καθώς έχουμε αλλαγές και προσθήκες στο gameplay, τα γραφικά, αλλά και στο Master League του παιχνιδιού!

Ας τα δούμε ανά κατηγορία:

efootball pes 2020

Gameplay

 • Το Finesse Dribble είναι μια προηγμένη τεχνική που θα επιτρέπει στους χρήστες που είναι έμπειροι στην πρόβλεψη των κινήσεων των αντιπάλων τους και να ξεγλιστρούν μεταξύ των αμυντικών.
 • Οι παίκτες θα έχουν βελτιωμένη νοημοσύνη όταν αλληλεπιδρούν με την μπάλα, επιλέγοντας μια τεχνική ελέγχου που δεν είναι μόνο αντιπροσωπευτική του προσωπικού παιχνιδιού τους, αλλά και αυτή που ταιριάζει σε κάθε κατάσταση αγώνα.
 • Νέες δεξιότητες ελέγχου θα είναι επίσης διαθέσιμες, συμπεριλαμβανομένου του No Touch Control, το οποίο σας επιτρέπει να τρέχετε δίπλα στη μπάλα χωρίς να κάνετε επαφή και του Trick Trap, μια δεξιότητα που σας επιτρέπει να προσποιηθείτε προς μία κατεύθυνση πριν αλλάξετε κατεύθυνση για να περάσετε έναν αντίπαλο.
 • Η ακρίβεια κάθε σουτ και πάσας σας θα αλλάζει σε σχέση με την στάση σας, τη θέση σας στο γήπεδο και την πίεση που ασκείτε, προσφέροντας μια βαθύτερη και πιο αυθεντική ποδοσφαιρική εμπειρία.
 • Σημαντικές βελτιώσεις έχουν γίνει για να αναδημιουργήσουν με ακρίβεια κάθε στιγμή του παιχνιδιού που συμβαίνει γύρω από την περιοχή όταν η άμυνα προσπαθεί να σταματήσει μια καλά εκτελεσμένη επίθεση. Αυτές οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν καινούργια animations για τάκλινγκ, πιο ρεαλιστικά animations στις κεφαλίες, όπως και η επιλογή να κάνετε ένα σκόπιμο φάουλ για να “παγώσετε” μια απειλητική κατάσταση.
 • Σημαντικές βελτιώσεις στα physics θα σας επιτρέψουν να αλληλεπιδράσετε με την μπάλα με διάφορους νέους τρόπους, συμβάλλοντας σε μια βαθύτερη εμπειρία παιχνιδιού. H πρώτη επαφή θα αποδίδεται τώρα με πολύ μεγαλύτερο ρεαλισμό, επιτρέποντας στους παίκτες να προβλέπουν καλύτερα την πορεία της μπάλας.
 • Οι πιο τεχνίτες παίχτες θα μπορούν επίσης να επωφεληθούν από ένα λεπτό σύστημα ελέγχου της μπάλας που θα τους επιτρέψει να την χειριστούν με διάφορα μέρη των ποδιών τους και να την ελέγξουν με μεγαλύτερο επίπεδο δεξιοτεχνίας.
 • Όχι μόνο το ατομικό playstyle του κάθε παίκτη θα επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρά με την μπάλα, αλλά θα έχει επίσης σημαντική επίδραση στη συμπεριφορά των παικτών γύρω του. Για παράδειγμα, όταν ένας παίκτης που φημίζεται για την ικανότητά του για ντρίμπλα, παίρνει την κατοχή της μπάλας, οι συμπαίκτες του θα απλωθούν για να του δώσουν επαρκή χώρο για να διεισδύσει. Ομοίως, όταν ένας γνωστός παίκτης για τις πάσες του είναι στην μπάλα, οι συμπαίκτες του θα τοποθετηθούν πιο επιθετικά για να επωφεληθούν από την τεράστια ικανότητα της πάσας του του. Αυτό φέρνει ένα άλλο στρώμα βάθους στη σύνθεση της ομάδας, καθώς θα πρέπει να σκεφτείτε πόσο διαφορετικά playstyles αλληλοσυμπληρώνονται για να έχετε τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις από τους παίκτες σας.

efootball pes 2020

Νέες δεξιότητες και ικανότητες:

 • Επιθετικότητα – Όπως υποδηλώνει το όνομα, οι παίκτες με αυτήν την ικανότητα θα “επιτίθενται” σε έναν παίκτη με την μπάλα με μεγαλύτερο πάθος.
 • Σφιχτή κατοχή – Οι παίκτες με αυτήν την ικανότητα θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν φινέτσα και τεχνική για να εξαντλήσουν την άμυνα σε στενούς χώρους
 • Through Ball – Οι παίκτες με αυτήν την ικανότητα θα έχουν περισσότερη ακρίβεια στις κάθετες πάσες
 • Long Shot – Οι παίκτες με αυτήν την ικανότητα θα έχουν περισσότερη ακρίβεια όταν σουτάρουν από μακριά

Master League

 • Το ισχυρό σύστημα διαδραστικού διαλόγου του Master League τοποθετεί τα ηνία στα χέρια σας όταν πρόκειται για τον έλεγχο της εξέλιξης της ιστορίας.Επιλέξτε απαντήσεις που ταιριάζουν στην προσωπικότητά σας για να προωθήσετε την εξέλιξη της λειτουργίας και να δημιουργήσετε την προσωπική σας ιστορία Master League.
 • Η αγορά μεταγραφών στο PES 2020 θα χρησιμοποιήσει έναν ολοκαίνουργιο αλγόριθμο που θα βασίζεται σε μια πλούσια συλλογή πραγματικών δεδομένων ποδοσφαίρου για να διασφαλίσει ότι οι μεταγραφές, τα τέλη μεταφοράς, οι μισθοί και τα διάφορα άλλα στοιχεία βρίσκονται σε επαφή με την πραγματικότητα.
 • Το νέο σύστημα μεατγραφών θα είναι πιο προσαρμόσιμο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, με τη δυνατότητα να ρυθμίσετε πόσο συχνά παίρνουν μεταγραφές οι παίκτες, πόσο δύσκολη είναι η διαπραγμάτευση, πόσο συχνά πληρώνονται οι παίκτες σας και στη πρώτη σας χρονιά θα περιλαμβάνεται ένα παράθυρο μεταγραφών πριν από τη σεζόν.
 • Το PES 2020 θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε το μοντέλο προπονητή σας με μεγαλύτερο επίπεδο ελευθερίας χάρη στη χρήση τεχνολογίας 3D σάρωσης υψηλής απόδοσης για τη λήψη εικόνων ατόμων με διαφορετικά σχήματα και μεγέθη σώματος.
 • Δημιουργήστε ένα avatar με τη δική σας εικόνα, ή κάτι εντελώς διαφορετικό – η επιλογή είναι δική σας.
 • Επιπλέον, θα μπορείτε πλέον να παίζετε χρησιμοποιώντας έναν από τους πολυάριθμους διακεκριμένους προπονητές ως avatar σας, συμπεριλαμβανομένων των Zico, Cruyff και Maradona.
 • Τέλος θα μπορείτε να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε τα δικά σας λογότυπα χορηγών, τα οποία θα εμφανίζονται στο φόντο των μέσων μαζικής ενημέρωσης κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων, καθώς και στην οθόνη του κύριου μενού του Master League.

efootball pes 2020

Γραφικά

 • Είτε παίζετε κάτω από τον ήλιο είτε κάτων από τη φωτεινή λάμψη των προβολέων τη νύχτα, οι συνθήκες φωτισμού στην PES εξασφαλίζουν μεγαλύτερο επίπεδο ρεαλισμού
 • Τα δυναμικά συστήματα φωτισμού ημέρας προσομοιώνουν τη θέση του ήλιου στον ουρανό για να δημιουργήσουν υπερρεαλιστικές σκιές
 • Τρισδιάστατες σαρώσεις πλήρους σώματος έχουν ληφθεί από διάφορους παίκτες για να προσθέσουν ένα νέο στρώμα φωτορεαλισμού σε μοντέλα παικτών στο PES 2020
 • Οι σαρωμένοι παίκτες έχουν αναδημιουργηθεί με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια, με κάθε μία από τις κινήσεις τους να υπολογίζεται και να αποδίδεται στο παιχνίδι με εκπληκτική ακρίβεια
 • Βελτιώσεις στην απόδοση του χλοοτάπητα, προσθέτοντας βάθος και προσωπικότητα σε κάθε μέρος του χόρτου

Το eFootball PES 2020 θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ