Η νέα εμπειρία του PUBG θα έχει σενάριο

H PUBG Corp. ανακοίνωσε τον άνοιγμα ενός νέου στούντιο που ονομάζεται Striking Distance και επικεφαλής του είναι ένας «βετεράνος» της gaming βιομηχανίας.

To Studio θα δημιουργήσει ένα πρωτότυπο παιχνίδι με σενάριο βασισμένο στο σύμπαν του PlayerUknown’s Battlegrounds, δίχως να δίνονται περισσότερες πληροφορίες στην δημοσιότητα.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Studio είναι ο Glen Schofield γνωστός για τους ρόλο του ως αντιπρόεδρος και επικεφαλής της Visceral Games για την ανάπτυξη των Dead Space παιχνιδιών και στην συνέχεια ως συνιδρυτής της Sledgehammer Games όπου δούλεψε στα Call of Duty: Modern Warfare 3, Call of Duty: Advanced Warfare και Call of Duty: WWII.

Στο βίντεο ο Schofield δήλωσε πώς «ανυπομονεί να εξερευνήσει τον κόσμο του PUBG και τις ευκαιρίες που θα προσφέρει πέρα από το battle royale».

Η έδρα του Striking Distance studio το οποίο ανήκει εξολοκλήρου στην PUBG. Corp θα βρίσκεται στην San Ramon της California στις Ηνωμένες Πολιτείες και ακόμη βρίσκεται στα πρώιμα στάδια ανάπτυξης του χώρου.

Μετά τις αναφορές του Kotaku πώς η Treyarch ανέλαβε «το παράθυρο παραγωγής» της Sledgehammer Games του Call of Duty για το 2020, οι περισσότεροι άνθρωποι αναρωτιούνται για την κατάσταση του στούντιο. Ο Schofield και ο συνεργάτης του και συνιδρυτής Michael Condrey αποχώρησαν από το στούντιο τον Φεβρουάριο του 2018 όταν η Activision τους έδωσε εκτελεστικούς ρόλους εντός της ομάδας εκδόσεων και στην συνέχεια αποχώρησαν οριστικά από την εταιρεία. Ο Condrey έφυγε και άνοιξε ένα νέο studio στην 2K, το 2Κ Silicon Valley στις αρχές του 2019.

Ωστόσο, η Sledgehammer έχασε αρκετούς υπαλλήλους τους τελευταίους μήνες μετά τις αποχωρήσεις των κύριων μελών του στούντιο και πλέον δουλεύει σε υποστηρικτικό ρόλο μαζί με την Raven Software στο νέο Call of Duty για το 2020.

Gamezeen is a Zeen theme demo site. Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Περισσοτερα
rainbow-six-siege-review
Η Ubisoft μήνυσε ανήλικο δημιουργό cheats για το Rainbow Six: Siege