Η Sony ανακοίνωσε μία πολύ ασυνήθιστη αλλαγή για τα μηνιαία παιχνίδια που θα λάβουν οι συνδρομητές του PlayStation Plus στις PlayStation 4 κονσόλες.

Αρχικά, η Γιαπωνέζικη εταιρεία ανακοίνωσε πώς το παιχνίδι ποδοσφαίρου της Konami Pro Evolution Soccer 2019 και το Horizon Chase Turbo θα είναι τα παιχνίδια της συνδρομητικής υπηρεσίας για τον Ιούλιο.

Η εταιρεία ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ,την αλλαγή του line-up με τους συνδρομητές να μπορούν να κατεβάσουν το Detroit: Become Human Digital Deluxe Edition το οποίο περιλαμβάνει επίσης το Heavy Rain, παραγωγές της Quantic Dream αντί για το Pro Evolution Soccer 2019.

To Detroit: Become Human Digital Deluxe Edition και Horizon: Chase Turbo είναι το τελικό line-up για την συνδρομητική υπηρεσία PlayStation Plus για το μήνα Ιούλιο. Τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα για κατέβασμα τώρα μέχρι τις 5 Αυγούστου 2019.

Αυτή η αλλαγή προκάλεσε την δυσαρέσκεια των συνδρομητών, επειδή η πλειοψηφία από αυτούς περίμεναν να παίξουν το Pro Evolution Soccer 2019 όπως είχε ορισθεί αρχικά.

Η εταιρεία ζήτησε συγνώμη από το κοινό για αυτή την αιφνίδια απόφαση της τελευταίας στιγμής, δίχως να δίνει στην δημοσιότητα τον λόγο πίσω από αυτό.