Connect with us

Τι ψάχνετε;

Reviews

F1 2019 Review

Πίσω στο 2018 η Codemasters μας είχε προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία μηχανοκίνητου αθλητισμού με το F1 2018. Πάνω σε αυτή τη βάση στηρίχτηκε και το νέο παιχνίδι της σειράς, με διάφορες βελτιώσεις και προσθήκες. Η Enarxis Dynamic Media μας έδωσε την δυνατότητα να το δοκιμάσουμε και σας το παρουσιάζουμε:

Career Mode και F2

Ένα από τα καλύτερα και πιο αγαπημένα χαρακτηριστικά του F1 2019 ήταν το περίπλοκο Career mode που μας έδινε την δυνατότητα να ξεκινήσουμε από τα χαμηλά και να φτάσουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό ακόμα και αν η ομάδα μας δεν θεωρούνταν από τα φαβορί. Αυτό συνέβαινε μέσω των resource points που επέτρεπαν στα διαφορετικά τμήματα της ομάδας να κάνουν βελτιώσεις στο μονοθέσιο.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στο F1 2019 με μόνο δύο διαφορές / προσθήκες. Η μια αφορά τα resource points καθώς πλέον μπορείτε να τα αποκτήσετε κάνοντας “simulation” τα practice modes κάθε Grand Prix, ένα “άνοιγμα” προς τους πιο casual gamers που δεν θέλουν να αφιερώνουν ώρες στη προπόνηση, αλλά την ίδια ώρα θέλουν τα πολύτιμα points. Αν πάντως θέλετε να τρέξετε τα practice mdoes μπορείτε κανονικότατα.

Η δεύτερη προσθήκη είναι εκεί απ όπου ξεκινάτε: είστε ένας ταλαντούχος οδηγός της F2 και μάλιστα θα τρέξετε και μερικούς αγώνες αυτής της κατηγορίας πριν υπογράψετε συμβόλαιο στην F1. Εκεί μάλιστα θα συναντήσετε και τους πρώτους αντιπάλους σας, που θα προσπαθήσουν να επηρρεάσουν την ψυχολογία και τις αποφάσεις σας…

f1 2019 review

Πληθώρα περιεχομένου

Η Codemasters έχει δώσει πολύ μεγάλη έμφαση στο περιεχόμενο και αν δεν είστε τύπος που θα αφιερώσετε πολλές ώρες σε ένα career mode, στο F1 2019 σίγουρα θα βρείτε κάτι να κάνετε, είτε online είτε offline.

Εκτός από τα μονοθέσια της τρέχουσας χρονιάς θα βρείτε και ιστορικά μοντέλα μονοθεσίων, διάσημα για τις σπουδαίες επιδόσεις τους, αλλά και φυσικά την F2, της οποίας το πρωτάθλημα θα προστεθεί ολόκληρο στο παιχνίδι.

Όσο αφορά τα online modes αυτά ποικίλουν και μπορείτε να βρείτε αγώνες που είναι στα μέτρα που θέλετε.

f1 2019 review

Gameplay

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές το gameplay του παιχνιδιού σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, αφού παραμένει το ίδιο απαιτητικό, ειδικά αν αποφασίσετε ότι δεν θέλετε τα διάφορα assists.

Η A.I. είναι εκεί να σας δυσκολέψει όσο πρέπει χωρίς όμως να αισθάνεστε ότι έχει κάποιο “ειδικό” πλεονέκτημα σε σχέση με εσάς.

Γραφικά – Ήχος

Τα μοντέλα των αυτοκινήτων καθώς και οι τυχόν ζημιές σε αυτά είναι ρεαλιστικά και θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα, όπως και τα περισσότερα περιβάλλοντα του παιχνιδιού. Εκεί που υπάρχει σίγουρα ένα θέμα είναι στα αντικείμενα που βλέπετε σε απόσταση, καθώς κάποιες φορές είναι θολά.

Στο κομμάτι του ήχου, οι ήχοι των μηχανών θα σας μεταφέρουν κατευθείαν σε μια πίστα της F1 (ή της F2…). Όμως ο σχολιασμός μοιάζει παρωχημένος και επαναλαμβανόμενος με αποτέλεσμα σύντομα να τον βαρεθείτε.

Αξίζει να το αγοράσω; 

Το F1 2019 φέρνει διάφορες βελτιώσεις στο προηγούμενο παιχνίδι της σειράς. Αυτό όμως δεν είναι το μόνο πλεονέκτημά του.

Πρόκειται για ένα υψηλού επιπέδου racing game, που ικανοποιεί τόσο τους πιο απαιτητικούς παίχτες που απαιτούν ρεαλισμό, όσο και τους πιο casual. Προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις σε υψηλές απαιτήσεις και αποτελεί καλή πρόταση για τους λάτρεις του είδους.

Recommended

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ