Βρέθηκε κρυμμένο αρχείο ήχου σε μορφή QR κωδικού σε Trailer του Halo Infinite

H 343 Industries και η Microsoft ετοίμασαν ένα trailer έξι λεπτών για την παρουσίαση τoυ Halo Inifinte στη φετινή E3 το οποίο είχε αρκετό ενδιαφέρον, αλλά κανείς δεν θα πίστευε ότι υπάρχουν κρυφά πράγματα μέσα σε ένα τυπικό trailer πόσο μάλλον QR κωδικοί που οδηγούν σε κάτι.

O χρήστης του Twitter Xepyal ανακάλυψε ένα κρυφό αρχείο ήχου το οποίο ήταν σε μορφή QR κωδικού κρυμμένο μέσα στο Trailer. O κωδικός QR δινόταν με κόκκινες μπάρες κατά την διάρκεια του trailer τις όποιες ένωσε ο χρήστης και ολοκλήρωσε την διαμόρφωση του κωδικού.

Ο QR κωδικός έκρυβε ένα αρχείο ήχου 40 δευτερολέπτων στο οποίο υπάρχουν ήχοι και ακούγονται βήματα και στην συνέχεια ξεκινά να μιλάει μία από τους θρυλικούς χαρακτήρες της σειράς Halo λέγοντας: “This… This is part of me. I don’t know why… I don’t know hoe, but it is me.”

Η κοινότητα της σειράς άρχισε να συζητάει για το τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά και τι μπορεί να συμβεί στο επερχόμενο παιχνίδι με διάφορες εικασίες αλλά και σενάρια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θα το μάθουμε όταν το Halo Infinite θα κυκλοφορήσει για Xbox One, Project Scarlett και PC το 2020.

 

Gamezeen is a Zeen theme demo site. Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Περισσοτερα
Mario Kart 8 Deluxe
FIFA 20 και Nintendo κυρίαρχοι των UK Charts για αυτή την βδομάδα