Ένα καινούργιο και συσκευασμένο αντίτυπο του Kid Icarus για το NES πουλήθηκε για 9 χιλιάδες δολάρια

Ένας άνδρας από την Νεβάδα των Ηνωμένων Πολιτειών εντόπισε στο πατάρι του πατρικού του σπιτιού ενώ καθάριζε ένα καινούργιο και άθικτο αντίτυπο του Kid Icarus για το Nintendo Entertainment System στην σακούλα με την απόδειξη των 38,45 δολαρίων που πληρώθηκαν για την απόκτηση του.

Ο Scott Amos δήλωσε στη Reno Gazette Journal πώς αρχικά πίστευε πώς θα άξιζε κάποια εκατοντάδες δολάρια μέχρι που μίλησε με ειδικούς που του είπαν για την πραγματική αξία του αντικειμένου.

Η περιγραφή για το παιχνίδι αναφέρει πώς είναι ένα από τα πιο σπάνια παιχνίδια που μπορεί να βρει κάποιος συσκευασμένο. Σύμφωνα με την περιγραφή υπάρχουν 10 αντίτυπα που είναι γνωστά στην συσκευασία και ανήκουν σε συλλέκτες.

Ο Amos μόλις έμαθε την πραγματική αξία του παιχνιδιού το έβαλε σε δημοπρασία η οποία διοργανώθηκ την περασμένη Πέμπτη. Τo συσκευασμένο Kid Icarus πουλήθηκε έναντι 9.000 δολαρίων, σύμφωνα με την επίσημη καταχώρηση της εταιρείας δημοπρασίας Heritage Auctions.

To Kid Icarus δημιουργήθηκε από την Nintendo και κυκλοφόρησε στην αγορά της Αμερικής το 1987 για το NES. Οι παίκτες του Kid Icarus ελέγχουν τον Pit σε έναν κόσμο εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία και μπορεί να συλέξει θησαυρούς και να εξολοθρεύσει τις στρατιές της Μέδουσας. Η Nintendo στη συνέχεια δημιούργησε το sequel του παιχνιδιού το 1991 για το Gameboy Kid Icarus: Of Myths and Monster. To 2012 η σειρά επέστρεψε με το Kid Icarus: Uprising για το Nintendo 3DS.

H τιμή πώλησης του Kid Icarus δεν κατάφερε να φτάσει ή να ξεπεράσει την τιμή πώλησης του συσκευασμένου Super Mario Bros. το οποίο πουλήθηκε για 100.000 δολάρια.

Gamezeen is a Zeen theme demo site. Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Περισσοτερα
Λάτρεις της σειράς Grand Theft Auto αποφάσισαν να οδηγούν στο GTA V συνεχόμενα μέχρι την ανακοίνωση του GTA VI