Η Riot Games ανακοίνωσε επισήμως πώς αναπτύσσει fighting game

Η εταιρεία παραγωγής του League of Legends, Riot Games δουλεύει πάνω στην ανάπτυξη ενός fighting παιχνιδιού, σύμφωνα με τον Tom Cannon, συνιδρυτή του τουρνουά fighting Evo ο οποίος δουλεύει επίσης στην Riot.

O Cannon επιβεβαίωσε την παραγωγή κατά την διάρκεια μια συνέντευξης του στην Evo, όπως «εντόπισε» ο Rod Breslau, ρεπόρτερ σε θέματα esports.

Η Riot Games απέκτησε το πρώην studio του Tom Cannon Radiant Entertainment το οποίο ίδρυσε ο ίδιος μαζί με τον αδερφό του Tony Cannon, το 2016. Η Radiant δούλευε πάνω σε ένα fighting παιχνίδι για το PC το οποίο ονομαζόταν Rising Thunder και περιείχε τεράστια ρομπότ και μάχες σώμα-με-σώμα και η εταιρεία επιδίωκε μια πιο απλή προσέγγιση στα συστήματα ελέγχου σε σχέση με άλλα παιχνίδια του είδους.

Αν και υπήρχε μεγάλη φημολογία σχετικά με αυτή την ανάπτυξη της Riot η εταιρεία δεν ανακοίνωσε ποτέ επισήμως κάποιο νέο project και δεν έδωσε καμία πληροφορία για την δουλειά της Radiant Entertainment στο studio μέχρι πρότινος.

Gamezeen is a Zeen theme demo site. Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Περισσοτερα
Steam
Οι ημερομηνίες για τις υπόλοιπες εκπτώσεις του Steam για το 2019 έχουν διαρρεύσει από τους εκδότες παιχνιδιών