Η Valve την περασμένη Τετάρτη διέρρευσε όλους τους επερχόμενους νέους χαρακτήρες του έρχονται στο Steet Fighter V σε μορφή DLC.

H εταιρεία διέρρευσε το Trailer το οποίο παρουσιάζει τους χαρακτήρες που έρχονται στο Street Figter V όπως E. Honda, Poison και Lucia και ήταν σχεδιασμένο να κυκλοφορήσει το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Evo ως μεγάλη έκπληξη της Capcom.

Η Valve έβγαλε μία ανακοίνωση στο Steam όπου απολογήθηκε για το συμβάν και δήλωσε πώς «έγινε ένα μπέρδεμα με την διαδικασία έκδοσης»:

«Αγαπητοί οπαδοί του Street Fighter 5,

Την Τετάρτη υπήρχε ένα μπέρδεμα με την διαδικασία έκδοσης εδώ στη Valve το οποίο οδήγησε το trailer να κυκλοφορήσει στο Steam πριν την επίσημη ώρα του.

Αυτή είναι μία θλιβερή και ατυχής κατάσταση και ήδη έχουμε πάρει μέτρα ώστε να μην ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. Είμαστε και εμείς οπαδοί του Street Fighter και ζητάμε συγγνώμη για αυτό το σφάλμα».

Το προσωπικό της Capcom έχει εκφράσει την απογοήτευση και τον εκνευρισμό της για αυτή την διαρροή, με έναν αριθμό από αυτό να καταφεύγει στο Twitter. Για παράδειγμα, ο παραγωγός της Capcom Yoshiniri Ono φαίνεται πώς είναι αρκετά δυσαρεστημένος με αυτό το συμβάν.

Οι νέοι DLC χαρακτήρες του Street Fighter V κυκλοφορούν ήδη για το PlayStation 4 και το PC.