Ο πολυαναμενόμενος επανασχεδιασμός της βιβλιοθήκης τίτλων του Steam έχει τελικά ημερομηνία κυκλοφορίας. Αν έχετε καταχωρημένο λογαριασμό Steam, θα μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ανοιχτή έκδοση beta στις 17 Σεπτεμβρίου, για να εξετάσετε τις οπτικές αλλαγές της βιβλιοθήκης και να δοκιμάσετε όλες τις νέες λειτουργίες.

Η ενημερωμένη έκδοση εισάγει δύο βασικές αλλαγές.

Πρώτα επάνω υπάρχει η σελίδα προορισμού επανασχεδιασμένη με πιο μοντέρνα εμφάνιση και προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στις ενημερώσεις παιχνιδιών, τα πρόσφατα παιχνίδια, τη δραστηριότητα φίλων και τις συλλογές σας. Η Valve κάνει επίσης πολύ πιο εύκολο να δείτε τι έκαναν οι φίλοι σας και τι παίζουν αυτή τη στιγμή, με όλες τις σχετικές πληροφορίες να εμφανίζονται τώρα στην αρχική σελίδα.

steam library new 2

Επιπλέον, η προσθήκη Events θα επισημαίνει τις διορθώσεις και τις εκδηλώσεις εντός του παιχνιδιού και θα δώσει στους προγραμματιστές τη δυνατότητα να μοιραστούν οτιδήποτε τους αρέσει, από ζωντανές ροές μέχρι fantasy art. Η Valve λέει ότι θέλει να γνωρίζετε τι συμβαίνει με τα παιχνίδια που έχετε ήδη, χωρίς να σας “βομβαρδίζει” με ειδοποιήσεις, και η καρτέλα Events έχει ως στόχο να κάνει ακριβώς αυτό.

Οι προγραμματιστές έχουν πρόσβαση σε εργαλεία δημιουργίας events που ξεκινούν από σήμερα, έτσι ώστε η βιβλιοθήκη του Steam να συμπληρωθεί με events μόλις το update αυτό τεθεί σε κυκλοφορία στις 17 Σεπτεμβρίου.

Η Valve έχει υποσχεθεί ότι περισσότερες ενημερώσεις και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενες λειτουργίες θα δημοσιοποιηθούν καθώς πλησιάζουμε την έναρξη της open beta.