Η πιο παράξενη (και υπέροχη) χρήση του Paint Job Editor του Forza Horizon 4

Ορισμένα racing παιχνίδια προσφέρουν στους παίκτες διάφορες επιλογές τροποποίησης του οχήματός τους και συνήθως οι περισσότεροι παίκτες χρησιμοποιούν τις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις των εκάστοτε παιχνιδιών και τα απολαμβάνουν με αυτό τον τρόπο δίχως να ξοδεύουν παραπάνω από τον χρόνο τους.

Μερικοί όμως ξοδεύουν αμέτρητες ώρες μπροστά από την συλλογή των αυτοκινήτων τους τροποποιώντας και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Ένα από αυτά τα παιχνίδια είναι το Forza Horizon 4 το οποίο διαθέτει διάφορα εργαλεία τροποποίησης όπως το Paint Job Editor όπου οι παίκτες μπορούν να αλλάξουν το χρώμα των οχημάτων χρησιμοποιώντας εκατοντάδες συνδυασμούς από χρώματα, σχήματα και γράμματα.

Ένας παίκτης έκανε κάτι το απίστευτο με την χρήση αυτού του εργαλείου. Δημιούργησε ένα λεπτομερές κινούμενο animation βήμα-βήμα όπου παρουσιάζει έναν άνθρωπο σε μορφή lego να κάνει ένα υπέροχο γκράφιτι.

Ο χρήστης που το δημιούργησε παραμένει άγνωστος αλλά δημοσιεύθηκε στο reddit και μπορείτε να δείτε αυτή την υπέροχη δημιουργία παρακάτω:

Dude uses a racing game’s paint job editor to make a stop-motion animation from nextfuckinglevel

 

Gamezeen is a Zeen theme demo site. Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Περισσοτερα
Αλλαγές στο Progression σύστημα και τέλος στα loot boxes για το Call of Duty Modern Warfare