Το σκοτεινό μυστικό της Lisa από το P.T.

Την προηγούμενη φορά ο Youtuber και data miner Lance McDonald, είχε αποκαλύψει ότι η Lisa ακολουθούσε τον παίχτη καθόλη την διάρκεια της περιπλάνησης του στον κόσμο του P.T.

Στο τελευταίο του video όμως κάνει μια ακόμα, πιο σκοτεινή ανακάλυψη, για ένα καλά κρυμμένο μυστικό που αφορά την Lisa. Σε αυτό παρουσιάζει μερικά στοιχεία για το πως λειτουργούσαν διάφοροι μηχανισμοί του παιχνιδιού, όμως το πιο σημαντικό ήταν το ότι βρήκε τον τρόπο να εμφανίζει διάφορα πράγματα που είτε εμφανίζονταν στιγμιαία με κίνδυνο να μην τα αντιληφθεί ο παίχτης, είτε ήταν αόρατα.

Υπήρξε όμως και κάτι που δεν συμπεριλήφθηκε στην τελική έκδοση του demo.

Παρότι οι παίχτες μπορούν και βλέπουν τον μπάνιο του σπιτιού σε δύο καταστάσεις, μια με την μπανιέρα άδεια, και μια με την μπανιέρα με στάσιμο νερό, ο McDonald βρήκε και μια τρίτη κατάσταση: σε αυτή η Lisa είναι στη μπανιέρα που είναι γεμάτη αίμα, αποκεφαλισμένη.

Το γιατί η σκηνή αυτή δημιουργήθηκε αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ είναι άγνωστο, αν και οι δύο πιθανές εξηγήσεις είναι ότι είτε θεωρήθηκε πολύ φρικτή, ή δεν ταίριαζε με την γενική ατμόσφαιρα του demo.

Το θέμα όμως είναι πόσα ακόμα μυστικά υπάρχουν στο P.T. και πόσα ακόμα θα βρίσκαμε αν τελικά το Silent Hills κυκλοφορούσε;