Με σοβαρά προβλήματα η κυκλοφορία του WWE 2K20

H 2Κ Games κυκλοφόρησε το νέο παιχνίδι της WWE σειράς, το WWE 2K20 το οποίο δημιούργησε για πρώτη φορά η Visual Concepts η οποία είναι γνωστή για την ανάπτυξη των NBA 2K παιχνιδιών.

Όμως η κυκλοφορία αποδείχθηκε αμφιλεγόμενη, επειδή το παιχνίδι έχει διάφορα bugs σε όλους τους τομείς του από τα γραφικά μέχρι και την γενική απόδοση του παιχνιδιού σε όλα τα συστήματα.

Οι καταναλωτές οι οποίοι αγόρασαν το παιχνίδι απογοητεύτηκαν με το αποτέλεσμα του παιχνιδιού μέχρι που και άρχισε μία μεγάλη εκστρατεία στο Twitter με το hashtag #FixWWE2K20 το οποίο έγινε ευρέως γνωστό ανά τον κόσμο μέσα σε λίγες ώρες.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω μερικές από τις δημοσιεύσεις των δυσαρεστημένων καταναλωτών με το παιχνίδι:

https://twitter.com/ZombieVomit619/status/1186552125519622144

Αυτά όμως είναι λίγα από τα προβλήματα του παιχνιδιού, καθώς ένας λάτρης των παιχνιδιών DazedRabbit δημιούργησε μία μεγάλη λίστα στο Reddit παρουσιάζοντας τα αναλυτικά όπου σημειώνει προβλήματα με τον ήχο που παίζει λανθασμένα για κάποια effects, αρκετά από τα modes των παλαιότερων παιχνιδιών απουσιάζουν και το παιχνίδι μερικές φορές παγώνει σε matches ακόμη και για ώρες. Αυτά είναι μερικά από τα προβλήματα που αναφέρονται στην λίστα την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Είναι πιθανό κάποια από αυτά τα σοβαρά προβλήματα να διορθωθούν με το Day One Patch το οποίο έπρεπε να κυκλοφορήσει με την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Αυτή την στιγμή οι παίκτες που αγόρασαν το παιχνίδι περιμένουν αυτό το patch, ενώ η 2K διατηρεί «σιγή ιχθύος» επί του θέματος στα Social Media της.