Πως ο Keanu Reeves μεγάλωσε τον ρόλο του στο Cyberpunk 2077

Ο Johnny Silverhand, ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Keanu Reeves στο Cyberpunk 2077 εμφανίζεται παραπάνω από το αρχικό πλάνο εξαιτίας της απόφασης του ηθοποιού.

Ο Ιταλός ηθοποιός Luca Ward, ο οποίος δανείζει την φωνή του στον συγκεκριμένο χαρακτήρα για την Ιταλική έκδοση του παιχνιδιού δήλωσε στον δημοσιογράφο Gian Luca Rocco πώς  η δουλειά του διπλασιάστηκε, λόγω της απόφασης του Καναδού ηθοποιού.

Όπως φαίνεται ο Reeves απόλαυσε τόσο πολύ τον ρόλο που ζήτησε από την CD Projekt Red να του δώσει μεγαλύτερη παρουσία στο παιχνίδι.

Ο Reeves δεν χρειάζεται περισσότερη δουλειά αυτή την εποχή λόγω και άλλων υποχρεώσεων με τους κινηματογραφικούς του ρόλους, αλλά η παραπάνω δουλειά μπορεί να εκτιμηθεί από τους άλλους συναδέλφους του που παίζουν τον Johnny Silverhand.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο υπεύθυνος της ιστορίας του Cyberpunk 2077 Marcin Blacha δήλωσε πώς ο Reeves ήταν αυτός που έκανε τον χαρακτήρα πιο συμπαθή και περίπλοκο.

Η CD Projekt Red δεν στόχευε να επιστρατεύσει έναν τόσο δημοφιλή ηθοποιό, αλλά ο Reeves συνδέθηκε με τον χαρακτήρα, ενώ ταυτοχρόνως έδωσε και την δικιά του σύνθεση πάνω στον ρόλο.