Connect with us

Hi, what are you looking for?

News

Η Naughty Dog παρουσίασε 10 λεπτά gameplay από το The Last of Us Part 2

the last of us part ii

Όπως υποσχέθηκε, στο χθεσινό live stream που διοργάνωσε, η Naughty Dog έδωσε μια “γερή δόση” από το The Last of Us Part 2.

Στο stream παρουσιάστηκαν νέοι μηχανισμοί που είχαν αποκαλυφθεί προηγουμένως, ένα μικρό κομμάτι νέων λεπτομερειών και το όλο θέμα κορυφώθηκε με μια μεγάλη δόση gameplay του παιχνιδιού.

Ρυθμίζοντας τη σκηνή με μερικές βασικές λεπτομέρειες της ιστορίας, ο σκηνοθέτης Neil Druckman εξήγησε ότι το The Last of Us Part 2 συμβαίνει πολλά χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού, με την Ellie, τώρα 19 ετών, να έχει εγκατασταθεί σε μια ακμάζουσα κοινότητα επιζώντων, που βρίσκεται στο Jackson. Ωστόσο, μετά από ένα βίαιο περιστατικό μέσα στην κοινότητα, η Ellie ξεκινά να ψάχνει την δικαιοσύνη, μια περιπέτεια που καλύπτει διαφορετικές εποχές και πολλές υπέροχες τοποθεσίες, από τα χιονισμένα βουνά του Jackson έως το καταπράσινο Pacific Midwest.

Το μεγαλύτερο μέρος της δράσης, ωστόσο, λέγεται ότι ξεδιπλώνεται στην πρώην ζώνη καραντίνας του Seattle, όπου μια μάχη μεταξύ δύο αντιμαχόμενων φατριών – του καλά εξοπλισμένου, καλά εκπαιδευμένου Washington Liberation Front, το οποίο στο παρελθόν αντιστάθηκε στη στρατιωτική κατοχή του Seattle και μια θρησκευτική φατρία γνωστή ως Seraphites– μαίνεται. Οι τελευταίοι, που αναφέρονται επίσης και ως Scars λόγω των πληγών που δημιουργούν στους εαυτούς τους(!), χρησιμοποιούν περισσότερο stealth και σιωπηλά όπλα όταν συναντώνται στη φύση.

Υπάρχει, φυσικά και ένας τρίτος εχθρός και είναι φυσικά οι μολυσμένου, με το The Last of Us Part 2 να εισάγει νέες παραλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των Shamblers – μεγάλων, βαριά θωρακισμένων εχθρών που παράγουν σύννεφα από σπόρια ικανά. Σε περιοχές όπου άνθρωποι και μολυσμένοι είναι παρόντες, μπορούν είτε να εξαλειφθούν ένας-ένας είτε να τους βάλετε να παλέψουν ο ένας εναντίον του άλλου, χρησιμοποιώντας το επακόλουθο χάος για να προχωρήσετε χωρίς πρόβλημα.

Στο βίντεο 25 λεπτών της Naughty Dog – το οποίο απέφυγε τα spoilers ιστορίας πέρα ​​από τα βασικά – ο προγραμματιστής προσέφερε μια σύντομη αναδρομή σε μερικές από τις νέες και παλιές ικανότητες της Ellie.

Μπορεί να κάνει ιππασία για να διασχίσει τις μεγάλες περιοχές, να οδηγήσει μια βάρκα στους πλημμυρισμένους δρόμους του Seattle και να έχει πρόσβαση σε νέους μηχανισμούς ταξιδιού για πιο ρευστή κίνηση σε όλο τον κόσμο, είτε σε θέμα εξερεύνησης είτε σε μάχη. Η αναρρίχηση και το άλμα, για παράδειγμα, ενισχύονται από ένα σχοινί που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επίτευξη σπάνιων items, νέων περιοχών και side- ιστοριών.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το βίντεο παρακάτω:

Υπενθυμίζουμε ότι το The Last of Us Part 2 έρχεται στο PS4 στις 19 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

News

Η 2K κυκλοφόρησε το πρώτο πλήρες trailer για το WWE 2K Battlegrounds και επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού στις 18 Σεπτεμβρίου. Το arcade...

News

Η Microsft έχει πει στους προγραμματιστές ότι δεν μπορούν να χρεώσουν επιπλέον τους παίκτες για να αναβαθμίσουν τα τρέχοντα παιχνίδια τους σε έκδοση για...

News

Το PES έχει χάσει την άδεια για τους ιταλικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους AC Milan και Inter Milan, όπως ανακοίνωσε η Konami. Και οι δύο ομάδες...

News

Μπορεί ο κορονοιός να έφερε την καραντίνα που έκλεισε εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο στα σπίτια τους, όμως το Pokemon Go, ένα παιχνίδι που εξ...

Advertisement