Connect with us

Τι ψάχνετε;

Reviews

Project CARS 3 Review

Release Date
25 Αύγουστος 2020
πλατφορμες
PS4, Xbox One, PC
Δημιουργος (Εκδοτης)
Slightly Mad Studios (Bandai Namco)
Διανομη
Bandai Namco Hellas

Πριν από την κυκλοφορία του Project Cars 3 η Slightly Mad Studios είχε δηλώσει ότι στόχος της με το νέο παιχνίδι της σειράς είναι να κάνει το παιχνίδι πιο “προσιτό” σε όλους τους παίχτες, ακόμα και αυτούς που δεν έχουν την εμπειρία ενός racing sim, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να “θυσιαστεί” ένα κομμάτι του ρεαλισμού των προηγούμενων τίτλων.Και αυτό ακριβώς έκανε.

Ας δούμε αναλυτικά:

Εμπνευσμένο από τα καλύτερα Racing Games

Ρίχνοντας μια πρώτη ματιά φαίνεται ότι οι δημιουργοί του παιχνιδιού, πήραν έμπνευση από μερικά από τα καλύτερα τμήματα των υπόλοιπων racing games. Το Career Mode είναι εμπνευσμένο από το DriveClub, το Multiplayer βασίζεται σε events όπως αυτά του Gran Turismo, en;v υπάρχουν κάποια score-based events όπως sτο DiRT 4 και υπάρχουν και daily challenges όπως στο Dirt Rally 2.0.

Το θολό εφέ και η κίνηση της κάμερας που δίνουν την αίσθηση της ταχύτητας καθώς και η σήμανση των στροφών είναι πιθανό να έχουν παρθεί από το Need for Speed, ενώ η απλότητα του χειρισμού σίγουρα θυμίζει πολύ το Forza.

Έμφαση στο Career Mode

Το Career Mode είναι το mode που θα αφιερώσετε τον περισσότερο χρόνο σας. Θα παίξετε διάφορες κατηγορίες ξεκινώντας από αγώνες δρόμου και καταλήγοντας σε GT, Formula E, και Indycar challenges. Μέσα από αυτές τις κατηγορίες θα υπάρχουν events με διάφορες απαιτήσεις όπως το wheelbase. τον χρόνο κατασκευής και το overall score του αυτοκινήτου.

Μπορείτε να αγοράσετε αυτοκίνητα από τον εκθεσιακό χώρο χρησιμοποιώντας credits και παίρνετε XP λαμβάνοντας μέρος σε events. Τα XP πηγαίνουν και στον οδηγό και στα αυτοκίνητα. Αυτό συνδέεται και με τι γίνεται στην πίστα. Παίρνετε έξτρα XP για συγκεκριμένους στόχους κατά τη διάρκεια των αγώνων όπως μια καθαρή προσπέραση κάνοντας drift σε μια γωνία ή πολύ απλά τελειώνοντας τον αγώνα. Για κάθε event υπάρχουν επιπλέον challenges όπως να τελειώσετε στο βάθρο. Ολοκληρώνοντάς τα θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε άλλα events.

Το Multiplayer χωρίζεται σε Quick Play, Schedule Events και Custom Lobby. Το Quick Play είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται και το Scheduled Events φέρνει αγώνες κάθε είκοσι λεπτά για τους οποίους μπορείτε να εγγραφείτε και να προκριθείτε. Υπάρχουν επίσης Rivals, που θα σας βάλουν ενάντια σε οδηγούς παρόμοιου ταλέντου σε καθημερινές, εβδομαδιαίες και μηνιαίες εκδηλώσεις.

Πίστες – Αυτοκίνητα

Με πάνω από 50 διαφορετικές τοποθεσίες από όλο τον κόσμο και με πάνω από 120 πίστες υπάρχει ποικιλία και αυτό είναι καλό καθώς σας επιτρέπει να οδηγείτε σε πίστες όπως το Brands Hatch στο Ηνωμένο Βασίλειο , το Fuji International Speedway στην Ιαπωνία , και το Côte d’Azur στο Μονακό.

Αξίζει να το πάρω;

Το Project CARS 3 είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς. Προσφέρει ποικιλία πιστών και αυτοκινήτων ενώ η ευκολία που προσφέρει το κάνει προσβάσιμο απ όλους τους παίχτες.

Ακόμα και αν δεν είστε hardcore fan των racing games, το Project Cars 3 είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε.

Recommended

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

News

Η πρόσφατη δοκιμαστική έκδοση του Marvel’s Avengers ήταν η beta με τα περισσότερα downloads στην ιστορία του PlayStation. Αυτό σύμφωνα με την εκδότρια του...

News

Η Ubisoft θα πραγματοποιήσει το δεύτερο ψηφιακό Ubisoft Forward στις 10 Σεπτεμβρίου. Υποσχόμενη «νέα παιχνίδια και μεγάλες ειδήσεις», η ψηφιακή εκδήλωση θα ξεκινήσει στις...

News

Η μητρική εταιρεία του τμήματος βιντεοπαιχνιδιών της Warner Bros αποφάσισε να μην πουλήσει την επιχείρηση. Σύμφωνα με αρκετές αναφορές φέτος το καλοκαίρι, ο εκδότης των...

News

Η ψηφιακή Gamescom 2020 χαιρετίστηκε ως επιτυχία από τον συνδιοργανωτή της, που επιβεβαίωσε επίσης ότι σκοπεύει να φέρει πίσω κάποια μορφή φυσικής εκδήλωσης το...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ