Connect with us

Τι ψάχνετε;

Features

Τι λένε οι κριτικοί για τις πρώτες τους εντυπώσεις από το Xbox Series X

xbox series

Επιλεγμένοι δημιουργοί περιεχομένου από την Βόρεια Αμερική, παρέλαβαν το τελικό μοντέλο του Xbox Series X για να το δοκιμάσουν και να καταγράψουν τις εντυπώσεις τους.

Μπορεί ακόμα να μην υπάρχει ένα πραγματικό next-gen παιχνίδι που να φτάνει το σύστημα στα…”όρια” του όμως είχαν την ευκαιρία να δουν στην πράξη τις νέες τεχνολογίες και την δύναμη της νέας κονσόλας της Microsoft.

Πάμε να δούμε τις εντυπώσεις τους:

Digital Foundry

“Σήμερα, μπορούμε να πούμε το πόσο ισχυρό είναι το Xbox Series X όταν μιλάμε για την backwards compatibility – και για να πούμε σύντομα μια μεγάλη ιστορία, είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό.”

The Verge

“Η εμπειρία της επιστροφής μου στο Xbox One ήταν πραγματικά απογοητευτική. Για να τρέξω τα υπάρχοντα παιχνίδια Xbox, το Series X μοιάζει με αναβάθμιση του iPhone μου – όλα αισθάνονται πιο ομαλά και ταχύτερα. Αυτά τα παιχνίδια δεν έχουν καν βελτιστοποιηθεί για την κονσόλα και τρέχουν ήδη καλύτερα, οπότε είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω τι πραγματικά θα προσφέρουν τα βελτιστοποιημένα παιχνίδια τις επόμενες εβδομάδες.”

Engadget

Το Xbox Series X είναι εύθυμο. Αυτή είναι η λέξη που ξεχωρίζει στο μυαλό μου καθώς αναπήδησα ανάμεσα σε πολλά ενεργά παιχνίδια μέσω του quick resume, πέθανα και έκανα respawn σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα ή φόρτωσα μια HDR έκδοση ενός παλιού αγαπημένου.

ArsTechnica

Δεν ονειρευόμουν ποτέ ότι θα πρότεινα μια κονσόλα παιχνιδιών των 499 $ μόνο με βάση το πόσο καλά διαχειρίζεται ένα μικρό αριθμό από υπάρχοντα παιχνίδια Xbox. Όμως, η backwards compatibility είναι σίγουρα ένα ενδιαφέρον σημείο δεδομένων. Η δοκιμή μου θα είναι καλά νέα για όποιον αρέσει η ιδέα ενός ενιαίου, ισχυρού Xbox που μπορεί να παίξει τα πάντα από το Panzer Dragoon Orta έως το Battlegrounds του Playerunknown.

VentureBeat

Δεν πρόκειται για κριτική. Μπορώ να σας προσφέρω μόνο την εμπειρία μου από μια preview έκδοση του Xbox Series X hardware. Αλλά ξέρω ότι δεν θέλω να επιστρέψω στο Xbox One ή στο PlayStation 4. Αυτές οι κονσόλες παρέμειναν αρκετά μετά από επτά χρόνια με τρόπο που ακόμη και το Xbox 360 και το PlayStation 3 δεν είχαν μετά από οκτώ χρόνια.

GameSpot

Για αυτήν τη φάση της preview περιόδου, θέλω να τονίσω πόσο αναζωογονητικό ήταν να έχω τόσο γρήγορη φόρτωση για παιχνίδια κονσόλας και να κάνω το Quick Resume να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο μπορώ να μεταπηδήσω από το ένα παιχνίδι στο άλλο και να εκμεταλλευτώ περισσότερο τον χρόνο παιχνιδιού μου. Το έχω πει προηγουμένως, αλλά αισθάνομαι ότι τα παιχνίδια κονσόλας επόμενης γενιάς θα επηρεαστούν σε μεγάλο βαθμό από αυτές τις πρακτικές βελτιώσεις στην εμπειρία των χρηστών περισσότερο από την υψηλότερη οπτική πιστότητα – και αυτό είναι που με εντυπωσίασε περισσότερο στο Xbox Series X μέχρι τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

News

Η Sony ανακοίνωσε τα δωρεάν παιχνίδια για τον πρώτο μήνα του 2021 που θα προσφερθούν στους συνδρομητές του PS Plus. Αυτά περιλαμβάνουν δύο παιχνίδια...

Features

Στο προηγούμενο αφιέρωμά μας σας παρουσιάσαμε τα παιχνίδια που απογοήτευσαν κοινό και κριτικούς. Ευτυχώς όμως υπήρξαν και παιχνίδια που ήταν στο άλλο άκρο. Ενθουσίασαν...

Features

Sony, Microsoft και Nintendo ίσως αποκτήσουν απροσδόκητα ανταγωνισμό, αφού 4 εταιρείες έχουν ανακοινώσει την κυκλοφορία κονσολών για gaming. Atari, GPD, Bud Light(ναι οι μπύρες!)...

Guides

Το Viking σκηνικό στο οποίο διαδραματίζονται τα γεγονότα του Assassin’s Creed Valhalla (μπορείτε να διαβάσετε εδώ το review μας), σίγουρα έβαλε στο μυαλό σας ότι...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ