Connect with us

Τι ψάχνετε;

Reviews

Call of Duty: Black Ops Cold War Review

black ops Cold War review
Release Date
13 Νοέμβριος 2020
Πλατφορμες
PS4, Xbox One, PC, PS5, Xbox Series X|S
Δημιουργος (Εκδοτης)
Treyarch (Activision)
Διανομη
IGE

Το Call of Duty: Black Ops Cold War μας επιστρέφει στην εποχή του Ρόναλντ Ρέιγκαν και του Ψυχρού Πολέμου σε ένα campaign κατασκοπευτικού θρίλερ, ένα παραδοσιακό multiplayer με μια έμφαση στα οχήματα και φυσικά ορδές από απέθαντα ζόμπι.

Όπως πάντα, κάθε μέρος αυτής της εμπειρίας είναι διαφορετική, αλλά η ετήσια κυκλοφορία του Call of Duty είναι για άλλη μια φορά ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι μάχης.

Ένα blockbuster κατασκοπευτικό θρίλερ

To campaign είναι μια ευχάριστη αλλά δυστυχώς σύντομη επιστροφή στο Black Ops. Περιλαμβάνει εντυπωσιακές μάχες, όπως κάθε Call of Duty, περιέχει στρατηγικές κατασκόπων και ολοκληρώνεται με έναν εκτεταμένο πόλεμο. Η σύνδεση της ιστορίας είναι συμπαγής καθώς ανακαλύπτετε τα μυστήρια της και κάνετε επιλογές. Ενώ οι πολλαπλές διαδρομές που μπορείτε να ακολουθήσετε δεν θα σας εκπλήξουν, είναι ένα μικρό μικρό κίνητρο για να επιστρέψετε και να επαναλάβετε τις αποστολές με άλλο τρόπο.

Ένας δημιουργός χαρακτήρων σάς επιτρέπει να επιλέξετε το προφίλ σας για να προσαρμόσετε την προσέγγισή σας στο campaign. Τα διάφορα μπόνους σας επιτρέπουν να αλλάξετε διάφορες πτυχές του παιχνιδιού σας. Η επιλογή αυτών των μπόνους δεν αλλάζει ουσιαστικά τη δράση, αλλά παρέχουν μια ωραία ευκαιρία για προσαρμογή και τακτική.

Ενώ η βασική αποστολή σας είναι να κυνηγήσετε μια μυστική σοβιετική επιχείρηση γνωστή ως Περσέας, το ταξίδι σας, σας μεταφέρει σε όλο τον κόσμο και ακόμη και στο… εσωτερικό του μυαλού.

Υπάρχουν όμως και άλλες εντυπωσιακές εμπειρίες όπως ένα ταξίδι που σας πηγαίνει βαθιά πίσω από τις σοβιετικές γραμμές για να ανακαλύψετε μια εκπαιδευτική εγκατάσταση όπου οι στρατιώτες κάνουν επιδρομές σε μια περίεργη προσομοιωμένη πόλη των ΗΠΑ. Το ότι μπορείτε να ολοκληρώσετε το campaign σε μόλις πέντε ώρες, είναι το χειρότερο κομμάτι ενός χορταστικού campaign, που θα μπορούσε να προσφέρει ακόμα περισσότερα…

Multiplayer με οχήματα και zombies με το δικό σου load out!

To multiplayer έχει πολλές επιλογές και modes για παίκτες όλων των τύπων, και φυσικά διαθέτει το ίδιο εξαιρετικό gunplay και επιλογές που αποτελούν τον πυρήνα του Call of Duty για χρόνια. Το Gunsmith σας επιτρέπει να προσαρμόζετε τα όπλα σας ώστε να ταιριάζουν ακόμη και στις πιο ειδικές αποστολές και τα modes Combined Arms είναι πολύ πιο επικεντρωμένα στα οχήματα.

Το Fireteams είναι ένα mode 40 ατόμων με ομάδες τεσσάρων ατόμων και διαθέτει μάχες μεγάλης κλίμακας, ομαδικές μάχες, παρόμοιες με αυτές του Warzone. Ωστόσο, το Fireteams ακολουθεί μια πιο επικεντρωμένη προσέγγιση, χωρίς το ανεξέλεγκτο χάος του Warzone.

Εάν σας αρέσει να εργάζεστε με τους φίλους σας σε μεγάλες μάχες και τεράστιους χάρτες, αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία να επιδείξετε την ομαδική σας δουλειά. Ενώ το mode θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό με τυχαία άτομα, θα θελήσετε να φέρετε τρεις φίλους με τους οποίους μπορείτε να συνεννοηθείτε για καλύτερα αποτελέσματα – αν το αντιμετωπίσετε ως deathmatch το αποτέλεσμα δεν θα είναι ευχάριστο για την ομάδα σας.

black ops Cold War zombies

Τέλος, υπάρχουν και τα Zombies. Το Call of Duty: Black Ops Cold War προσθέτει κάποιες νέες ιδέες αφήνοντας τους παίκτες να φέρουν το δικό τους loadout.

Είναι ωραίο να βάζεις τα καλύτερα όπλα σου στην αρένα αντί να βασίζεσαι σε αυτό που μπορείς να βρεις εκεί, αλλά η επι τόπου αγορά όπλων, τα powerups και τα Juggernog buffs εξακολουθούν να είναι κρίσιμα μέρη του mode.

Εάν έχετε παίξει Zombies στο παρελθόν και το λατρεύετε, θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Γραφικά – Ήχος

Μια μεγάλη ποικιλία διασκεδαστικών και συναρπαστικών περιβαλλόντων σας οδηγούν από χιονισμένες περιοχές σε εσωτερικούς χώρους. Φαίνεται όμορφο και αποδίδει καλά σε συστήματα επόμενης γενιάς, αλλά τα γραφικά δεν είναι κάτι που δεν έχουμε δει στο παρελθόν.

Από μεγάλες εκρήξεις έως δευτερεύοντες ήχους, τα ηχητικά εφέ συνοδεύουν άψογα την εμπειρία σας. Ένα δυνατό soundtrack διατηρεί την ένταση ακόμα και στο μενού φόρτωσης

Αξίζει να το αγοράσω;

Εάν το Call of Duty: Black Ops Cold War υπερέχει σε οτιδήποτε, είναι στις επιλογές. Αυτό δεν είναι ασυνήθιστο για έναν τίτλο Call of Duty, αλλά με μια τεράστια γκάμα τρόπων παιχνιδιού για όλα τα είδη παιχτών και ένα διασκεδαστικό campaign που διατηρεί μια αίσθηση blockbuster ταινίας, το Black ops Cold War θα σας ανταμείψει για την επιλογή σας.

Recommended

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

News

Έχει κυκλοφορήσει το πρώτο από τα δύο μεγάλα patches που έχουν προγραμματιστεί για το Cyberpunk 2077. Η ενημέρωση 1.1 είναι τώρα διαθέσιμη για κονσόλες,...

News

Η Microsoft έκανε μια σοκαριστική στροφή 180 μοιρών σχετικά με τα σχέδιά της για αύξηση της τιμής των συνδρομών Xbox Live Gold. Σε μια...

News

Το Cyberpunk 2077 είχε τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στην ιστορία όσο αφορά τις ψηφιακές εκδόσεις, τόσο από άποψη πωλήσεων όσο και εσόδων που δημιουργήθηκαν κατά...

News

Η Microsoft ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα προσφερθούν δωρεάν στους συνδρομητές του Xbox Live τον Φεβρουάριο. Σε Xbox One και Xbox Series X /...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ