Connect with us

Τι ψάχνετε;

Features

Τα δέκα χειρότερα παιχνίδια του 2020

Το 2020 σίγουρα δεν ήταν η χρόνια για ολοκλήρη την ανθρωπότητα γενικά. Για τις φιλόδοξες (;) προσπάθειες κάποιων developers τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα.

Το Metacritic παρουσίασε τα παιχνίδια με την χαμηλότερη βαθμολογία για το 2020, με το χειρότερο να ξεκινά από 29/100 και το τελευταίο της δεκάδας, να μένει και αυτό… κάτω από την βάση 42/100.

Ας τα δούμε:

10 – The Elder Scrolls: Blades (Switch) – 42/100

Στην δέκατη θέση συναντάμε το port του mobile τίτλου της Bethesda, The Elder Scrolls: Blades στο Nintendo Switch. “Μερικές φορές τα παιχνίδια δεν μεταφράζονται καλά σε φορητές συσκευές, ακόμη και όταν έχουν σχεδιαστεί από το μηδέν για μικρότερες οθόνες“, ανέφερει η σχετική επεξήγηση της βαθμολογίας.

9 – Gleamlight (Switch) – 42/100

Το παιχνίδι για το Switch μπορεί να φαίνεται αξιοπρεπές στην επιφάνεια. Προσπαθεί πολύ να μοίασει στο Hollow Knight, αλλά έχει πολύ λίγο περιεχόμενο και αυτό δεν είναι ακριβώς διασκεδαστικό ή έχει συνοχή.

8 – Street Power Soccer (PS4) – 41/100

Με τιμή και προσπάθεια για να παρουσιαστεί ως νέο FIFA Street, χωρίς το στυλ και το βάθος, αυτός ο τίτλος ποδοσφαίρου του δρόμου της Maximum Games σίγουρα δεν καταφέρνει να μεταφέρει το ποδόσφαιρο από τα στάδια στο δρόμο.

7 – Tamarin (PS4) – 40/100

Το παιχνίδι της Chameleon Games – στην οποία υπάρχουν αρκετοί πρώην προγραμματιστές της Rare, δεν καταφέρνει να πάρει και κάτι από την μαγεία του στούντιο. Ακόμα χειρότερα, ο βασικός κακός, χρησιμοποιεί απροσδόκητα αιματηρή βία, αντίθετα με την χαριτωμένη platforming περιπέτεια που υπόσχεται το παιχνίδι.

6 – Remothered: Broken Porcelain (PC) – 39/100

Το ίδιο το παιχνίδι μοιάζει με “σπασμένη πορσελάνη” και το βασικό στοιχείο τρόμου του, είναι η προσπάθεια του παίχτη να αποφύγει τα game-breaking bugs, που “εξολοθρεύουν” οποιαδήποτε άλλη εμπειρία.

5 – Arc of Alchemist (Switch) – 36/100

To action RPG της Idea Factory δεν εντυπωσίασε κανέναν, με την ανέμπνευση ιστορία του και τα ξεπερασμένα γραφικά του.

4 – Fast & Furious Crossroads (PC) – 34/100

Ποιος θα το περίμενε ότι ένα παιχνίδι με αυτοκίνητα από την Slightly Mad Studios θα έπαιρνε τόσο χαμηλή βαθμολογία. Και όμως..Ας δανειστούμε την περιγραφή από το CD-Action: “Δεν μπορώ να πιστέψω το στούντιο πίσω από το Project CARS και το Need for Speed: Shift ανέπτυξε μια τέτοια αθλιότητα. Υποθέτω ότι αυτό συμβαίνει όταν σας έχει εκχωρηθεί ένας γελοία μικρός προϋπολογισμός, πρέπει να το ξοδέψετε το μισό για voice acting από αστέρες ταινιών και ο εκδότης θέλει το παιχνίδι να μιμηθεί έναν τίτλο AAA.

3 – Dawn of Fear (PS4) – 33/100

Το Dawn of Fear προσπαθεί να επαναφέρει τη νοσταλγία του κλασικού τρόμου επιβίωσης, αλλά αποτυγχάνει σχεδόν με κάθε τρόπο. O κακός χειρισμός οδηγεί στα περισσότερα από τα προβλήματά του και η έλλειψη απαραίτητων μηχανισμών δημιουργεί προβλήματα που δεν πρέπει να υπάρχουν σε αυτήν την εποχή ακόμα και στα πιο απλά παιχνίδια.

2 – XIII Remake (Xbox One) – 32/100

Το προβληματικό remake του shooter της Ubisoft από την Microids έκανε πολλές (συχνά δραστικές) αλλαγές στο gameplay και την εμφάνιση του πρωτότυπου και οι θαυμαστές δεν ήταν ευχαριστημένοι, αναγκάζοντας τον προγραμματιστή να εκδώσει μια επίσημη συγγνώμη.

1 – Tiny Racer (Switch) – 29/100

Το Tiny Racer δεν προσφέρει τίποτα που δεν έχετε ξαναδεί ή κάνει κάτι ιδιαίτερο που απαιτεί να το παίξετε. Είναι σαν ένα παιχνίδι που δημιουργήθηκε σε περίπου μια εβδομάδα χωρίς προσοχή στις λεπτομέρειες ή έναν συγκεκριμένο στόχο, εκτός από το «ας κάνουμε τα αυτοκίνητα μικροσκοπικά». Ειλικρινά, απέτυχε ακόμη και από αυτή την άποψη. Λέγεται ότι η Nintendo επιτρέπει σχεδόν οτιδήποτε στο Switch eShop στις μέρες μας και ο Tiny Racer έχει ενισχύσει αυτήν την πίστη για μένα.” λέει το review του NintendoWorldReport για τον χειρότερο τίτλο του 2020!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

News

Το London Studio της Sony Interactive Entertainment εργάζεται επί του παρόντος για τη δημιουργία ενός νέου IP για το PS5. Οι περιγραφές για δύο...

News

Ο πρόεδρος της Nintendo παρείχε μια ενημέρωση σχετικά με την παραγωγή του Switch, δηλώνοντας ότι η εταιρεία μπόρεσε να εξασφαλίσει αρκετούς ημιαγωγούς για «άμεση»...

News

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg που δημοσιεύτηκε αυτήν την εβδομάδα, το προσωπικό της Sony Bend αποχώρησε από το studio όταν η εταιρεία απέρριψε την...

News

Ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa είπε ότι η εταιρεία θα επενδύσει σε πιο αυθεντικά παιχνίδια στο μέλλον, εκτός από την υποστήριξη των βασικών...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ