Connect with us

Τι ψάχνετε;

News

Αυτό είναι το Battlefield 2042!

battlefield 2042

Η Electronic Arts ανακοίνωσε επίσημα το Battlefield 2042 που θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες και υπολογιστές στις 22 Οκτωβρίου 2021.

Κατά τη διάρκεια του σημερινού livestream, η EA και η DICE αποκάλυψαν τις πρώτες λεπτομέρειες για το 2042, οι οποίες δήλωσαν ότι θα είναι ένα παιχνίδι μόνο multiplayer με υποστήριξη για μάχες έως και 128 παικτών σε χάρτες “μαζικής κλίμακας” γεμάτους δυναμικές καιρικές συνθήκες και άλλους περιβαντολλογικούς κινδύνους.

Στις κονσόλες Xbox One και PlayStation 4, ο μέγιστος αριθμός παικτών θα είναι 64 παίκτες και τα μεγέθη χαρτών θα μειωθούν, δήλωσε η DICE.

Η EA δήλωσε ότι θα καλέσει τους βετεράνους του Battlefield στις ΗΠΑ και την Ευρώπη σε μια κλειστή beta στις αρχές Ιουλίου, ακολουθούμενη από μια ανοιχτή beta λίγο πριν τον Οκτώβριο.

Το 2042 εισάγει τους Specialists, εμπνευσμένους από τις παραδοσιακές τέσσερις classes του Battlefield, θα είναι εξοπλισμένοι με το δικό τους μοναδικό χαρακτηριστικό και ειδικότητα και θα έχουν πλήρως προσαρμόσιμα load outs.

«Στο Battlefield 2042, ο κόσμος βρίσκεται στο όρια του», λέει η επίσημη σύνοψη της EA. «Οι ελλείψεις τροφίμων, ενέργειας και καθαρού νερού έχουν οδηγήσει σε δεκάδες αποτυχημένα έθνη, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη προσφυγική κρίση στην ανθρώπινη ιστορία.»

«Μεταξύ αυτών των ανθρώπων χωρίς πατρίδα, ή των No-Pats, είναι οικογένειες, αγρότες, μηχανικοί – ακόμη και στρατιώτες. Μέσα σε αυτήν την κρίση, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία οδηγούν τον κόσμο σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο. Οι No-Pat Specialists ενώνονται και στις δύο πλευρές, δεν παλεύουν για μια σημαία, αλλά για το μέλλον των μη πατριωτών σε αυτόν τον νέο κόσμο.»

Στον πυρήνα του, το 2042 θα διαθέτει τρεις τρόπους παιχνιδιού, δήλωσε η EA. Το All-Out Warfare περιγράφεται ως η επόμενη γενιά των αγαπημένων modes Conquest και Breakthrough, με τους “μεγαλύτερους χάρτες ποτέ” για το franchise και υποστήριξη έως και 128 παικτών.

«Ζήστε την ένταση του All-Out Warfare σε μάχες μεγάλης κλίμακας όπως ποτέ άλλοτε σε χάρτες γεμάτους δυναμικές καιρικές συνθήκες, επικίνδυνους περιβαλλοντικούς κινδύνους και θεαματικά παγκόσμια γεγονότα που βλέπουν ανεμοστρόβιλους να διασχίζουν τον χάρτη και αμμοθύελλες να μπλοκάρουν τον ήλιο», ανέφερε.

Ένα άλλο mode, το Hazard Zone, περιγράφεται ως «ένας ολοκαίνουργιος, μεγάλος αριθμός παιχνιδιών, με βάση την ομάδα» που είναι  «πολύ διαφορετικός» από τα Conquest ή Breakthrough του All-Out Warfare.

Τέλος, η EA είπε ότι ένα μη ανακοινωμένο τρίτο mode βρίσκεται σε ανάπτυξη στο στούντιο DICE LA, το οποίο περιγράφεται ως «ένα συναρπαστικό νέο mode παιχνιδιού» και «μια επιστολή αγάπης για τους οπαδούς του Battlefield και αυτό που οι παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα θα νιώσουν σαν στο σπίτι τους». Η EA θα αποκαλύψει το mode κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης EA Play Live στις 22 Ιουλίου.

«Το Battlefield 2042 είναι μια εξέλιξη του franchise και αγκαλιάζει αυτό που θέλουν οι παίκτες μας – το απόλυτο sandbox πολλών παικτών Battlefield με έντονη μάχη και έναν τόνο απίστευτων, απροσδόκητων γεγονότων», δήλωσε ο Oskar Gabrielson, γενικός διευθυντής της DICE.

«Όλοι μας στη DICE στη Στοκχόλμη, στη DICE LA, στη Criterion και στη EA Gothenburg διασκεδάσαμε τόσο για να αναπτύξουμε αυτό το παιχνίδι και τώρα ήρθε η ώρα να αφήσουμε τους παίκτες να μπουν μέσα. Αυτό που θα βρουν είναι ότι έχουμε δημιουργήσει τρεις ξεχωριστές, απόλυτα επικές εμπειρίες που πιστεύουμε ότι θα λατρέψουν.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

News

Η Epic Games κυκλοφόρησε τη Fortnite Chapter 2 – Season 7, με τίτλο Invasion. Η νέα σεζόν του παιχνιδιού φέρνει μια εξωγήινη εισβολή στο...

News

Οι πρώτες επίσημες εικόνες του Battlefield 2042 έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, μέσω της πλατφόρμας EA Origin. Τα στιγμιότυπα οθόνης – τα οποία βρίσκονται στο...

News

Ο σκηνοθέτης του Horizon Forbidden West Mathijs de Jonge ισχυρίζεται ότι το παιχνίδι δεν έχει επηρρεαστεί, ούτε μείνει πίσω ,από τη πιο αδύναμη από...

News

Η Valve έχει προγραμματίσει μια σημαντική ανακοίνωση σχετικά με το Steam στην E3 2021. Αυτό σύμφωνα με το PC Gamer, το οποίο δημοσίευσε τη...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ