Connect with us

Τι ψάχνεις;


Features

5 παιχνίδια με χαμηλές απαιτήσεις για όσους δεν έχουν gaming PC

Πολλοί τίτλοι σε πολλά είδη έχουν απαιτήσεις χαμηλών προδιαγραφών, επομένως ένα παλιό PC δεν θα πρέπει απαραίτητα να σας εμποδίζει να απολαμβάνετε εμβληματικούς τίτλους του gaming.

Εάν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε ή έχετε περιορισμένο χώρο, θα θέλετε να επιμείνετε σε παιχνίδια που όχι μόνο τα χειρίζεται ομαλά ο υπολογιστής σας, αλλά αξίζει επίσης να τα αγοράσετε.

Ακολουθούν μερικοί από τους καλύτερους τίτλους, παλιούς και νέους, που μπορούν να παίξουν σε οποιοδήποτε PC:

5. RimWorld

Ελάχιστες απαιτήσεις:

Graphics Intel HD Graphics 4000
Memory 4 GB RAM
Processor Intel Core 2 Duo

Το Rimworld είναι ένα από τα πιο διάσημα παιχνίδια sandbox εκεί έξω, επομένως είναι σίγουρα κάτι που θέλετε στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών σας. Σε έναν μακρινό πλανήτη, πρέπει να χτίσετε την αποικία σας χειριζόμενοι κάθε πτυχή της οικοδόμησης κόσμου που θα μπορούσατε να σκεφτείτε.

Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνετε μόνο στο βασικό παιχνίδι, αλλά μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε έναν πιο τεράστιο και περίπλοκο κόσμο λαμβάνοντας τις επίσημες επεκτάσεις ή χρησιμοποιώντας τα mods που δημιουργούνται από την κοινότητα. Παρά το φαινομενικά μεγάλο εύρος αυτής της εμπειρίας επιβίωσης, απαιτεί πολύ λίγα από το hardware σας.

4. Peglin

Ελάχιστες απαιτήσεις:

Graphics 128 MB
Memory 2 GB RAM
Processor 2 GHz

Το Peglin καταφέρνει να λειτουργήσει καλά ως ένα απλό παιχνίδι ενώ  τα γραφικά του δεν θα επηρεάσουν το hardware ενός παλαιότερου υπολογιστή.

Αν σας αρέσει το deckbuilding, τότε αυτό είναι το παιχνίδι για εσάς. Μπορείτε εύκολα να ξοδέψετε μερικές ώρες σε αυτό το παιχνίδι χωρίς να το καταλάβετε, και αυτό οφείλεται στο απλό στυλ του.

3. Stardew Valley

Ελάχιστες απαιτήσεις:

Graphics 256 MB
Memory 2 GB RAM
Processor 2 GHz

Εάν η χαλάρωση είναι αυτό που αναζητάτε, τότε μπείτε στον κόσμο του Stardew Valley. Το Farming Simulator αναμιγνύει επίσης ορισμένα στοιχεία RPG και life sim για να παρέχει αμέτρητες ώρες ψυχαγωγίας και συγκινητικό περιεχόμενο που σας κρατά το ενδιαφέρον χωρίς να αγχώνεστε.

Ο κόσμος του Stardew Valley φαίνεται όμορφος σε κάθε σεζόν. Η χαρακτηριστική τέχνη και το soundtrack του είναι, αρκετά καλά για τους “φιλόδοξους αγρότες” που έχουν παλαιότερους υπολογιστές.

2. Tunic

Graphics GTX 660 / RX 460 (2 GB)
Memory 8 GB RAM
Processor Intel i5 Quad-Core (2.7 GHz)

Το Tunic είναι ένα διαμάντι ανάμεσα στα μεγαλύτερα ισομετρικά RPG. Φαίνεται όμορφο, και  είναι απολύτως διασκεδαστικό . Μοιάζει με το Zelda και ακόμη και παίκτες που δεν είναι εξοικειωμένοι με τέτοιου τύπου παιχνίδια θα περάσουν υπέροχα λύνοντας γρίφους και εξερευνώντας τον κόσμο ως μια μικρή αλεπού.

Εδώ σας περιμένει ένας ολόκληρος κόσμος περιπέτειας και δεν χρειάζονται οι πιο πρόσφατες ή οι πιο σκληροπυρηνικές προδιαγραφές .

1. Slay The Spire

Graphics 1 GB
Memory 2 GB RAM
Processor 2 GHz

Το Slay the Spire είναι ένα παιχνίδι που δεν θα το βαρεθείτε ποτέ. Έχετε διαφορετικούς χαρακτήρες για να διαλέξετε (αφού τους ξεκλειδώσετε) και προσπαθείτε να κάνετε ό,τι  μπορείτε για να σκοτώσετε το spire. Το ταξίδι  σας κάνει πραγματικά να αισθάνεστε σαν ήρωας που προσπαθεί να ξεπεράσει αυτό το μεγάλο εμπόδιο, ειδικά επειδή η αποτυχία δεν αποτελεί επιλογή.

Κάθε φορά που ξεκινάτε από την αρχή, το Spire αλλάζει. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τα πράγματα με διάφορα κειμήλια και μυστικά, έτσι ώστε κανένα playthrough να μην φαίνεται επαναλαμβανόμενο. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για να τερματιστεί, και αποτελεί πρόκληση, αλλά δεν θα χρειαστεί ένας καινούργιος υπολογιστής .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

News

Η Ubisoft αυτή τη στιγμή αναπτύσσει το Far Cry 7 και ένα αυτόνομο multiplayer παιχνίδι Far Cry. Αυτό σύμφωνα με αναφορές από το Kotaku...

News

Τα παιχνίδια PlayStation Plus Essential του Φεβρουαρίου 2023 αποκαλύφθηκαν πριν από την επίσημη ανακοίνωση. Ο χρήστης του Dealabs, ο billbil-kun, ο οποίος διαρρέει με...

News

Η 2K ανακοίνωσε ότι το WWE 2K23 θα κυκλοφορήσει για κονσόλες και PC στις 17 Μαρτίου, με όσους αγοράσουν premium εκδόσεις να αποκτούν πρόσβαση...

News

Το Studio Gobo ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την Guerrilla Games για να δουλέψει ως συν-προγραμματιστής στο franchise Horizon της Sony. Το στούντιο με έδρα...

News

Η Electronic Arts καθυστέρησε την κυκλοφορία του Star Wars Jedi: Survivor λίγο περισσότερο από ένα μήνα έως τις 28 Απριλίου. Σε μια δήλωση που...

News

Το Forza Motorsport θα είναι “το πιο προηγμένο τεχνικά παιχνίδι αγώνων που έχει γίνει ποτέ“, σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης Turn 10 Studios. Η...

News

Η Warner Bros. Games δημοσίευσε το επίσημο launch trailer του Hogwarts Legacy, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Μετά από αρκετές καθυστερήσεις, το Hogwarts...