Connect with us

Τι ψάχνεις;

Previews

Anthem Preview

H Bioware ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες το νέο Online Οpen World Shooter τρίτου προσώπου Anthem που είναι ένα από τα πιο πολύ-αναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς.

Θα σας παρουσιάζουμε παρακάτω τις πρώτες εντυπώσεις μας από το Open Demo του Anthem που οργανώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες.

Τι είναι το Anthem και το περιεχόμενο του Demo

Το Anthem είναι ένα Online Shooter το οποίο θυμίζει αρκετά το Destiny, όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Freelancer και μπορούν να επιλέξουν τις θωρακισμένες στολές Javelin οι οποίες διακρίνονται σε τέσσερις διαφορετικές κλάσεις που η κάθε μία έχει τις ξεχωριστές ιδιαιτερότητές της και να ολοκληρώνουν διάφορες αποστολές και να συλλέγουν loot με διάφορα εξαρτήματα και όπλα με φίλους ή Solo.

Το Demo περιλάμβανε τρεις διαφορετικές αποστολές με πλοκή και cutscenes από την ιστορία του παιχνιδιού. Το περιεχόμενο των αποστολών του Demo ήταν βασικό όπως για παράδειγμα να σκοτώσουμε τους εχθρούς από κάποιες συγκεκριμένες τοποθεσίες, να συλλέξουμε κάποια αντικείμενα και να σώσουμε κάποιους αιχμαλώτους.

Είχαμε την ευκαιρία να εξοπλιστούμε με τα Javelin και να πάρουμε μία πρώτη γεύση από το Combat και τον χειρισμό του παιχνιδιού με άλλους παίκτες Online.

Σύστημα χειρισμού και τεχνικά προβλήματα

Τα javelins είναι εξοπλισμένα με συστήματα που επιτρέπουν τους παίκτες να πετάνε και να κάνουν μεγάλα άλματα. Τα συστήματα χειρισμού και τα aninations στην μάχη είναι κάλο-σχεδιασμένα. H αίσθηση χειρισμού είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνει το Anthem να ξεχωρίζει από παιχνίδια του είδους του.

Ωστόσο παρατηρήσαμε και κάποια τεχνικά προβλήματα όσο και σχεδιαστικά, όπως για παράδειγμα η προσπέλαση πολλαπλών μενού για να έχει κάποιος πρόσβαση στα όπλα και inventory, αλλά και προβλήματα με την πρόσβαση σε κάποιες λειτουργίες των javelin οι οποίες δεν αναφερόταν σαν υπόδειξη στο παιχνίδι.

Γραφικά – Ήχος

Στο Demo είχαμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε τον κόσμο του Anthem o οποίος αναπτύχθηκε με την χρήση της Frostbite μηχανής που προσφέρει όμορφα περιβάλλοντα με ζωηρά χρώματα που είναι ευχάριστα στο μάτι. Σε γενικές γραμμές, το δείγμα είναι αρκετά υποσχόμενο.

Ο ήχος του παιχνιδιού είναι επίσης αρκετά καλός. Τα όπλα ακούγονται δυνατά, ο ήχος από τα thrusters των Javelin είναι πολύ ωραίος και οι πρώτοι διάλογοι των χαρακτήρων δείχνουν ενδιαφέρον.

Συμπέρασμα

Το Anthem της Bioware δανείζεται διάφορα συστατικά από παιχνίδια αυτής της εποχής όπως το Destiny, αλλά μπορεί να αποτελέσει μία εναλλακτική πρόταση για τους οπαδούς αυτού του είδους παιχνιδιών

Αυτό το Demo μικρής διάρκειας μας προσέφερε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε τον ανώνυμο πλανήτη όπου μας τοποθετεί το παιχνίδι ο οποίος περιλαμβάνει όμορφα περιβάλλοντα και διάφορα είδη εχθρών. Οι αποστολές του Demo ήταν αρκετά βασικές και ελπίζουμε στο πλήρες παιχνίδι να υπάρχουν και άλλου τύπου αποστολές ώστε να μην επαναλαμβάνεται το παιχνίδι και γίνει κουραστικό.

Το Demo περιείχε και κάποια θέματα τεχνικής και σχεδιαστικής φύσεως, αλλά σύμφωνα με τους developers του παιχνιδιού το build του Demo ήταν σε φάση έξι μηνών πριν την τελική μορφή του. Το παιχνίδι είναι αρκετά υποσχόμενο αν λυθούν τα προβλήματα και περιέχονται διάφορες αποστολές και δραστηριότητες.

Περισσότερα συμπεράσματα θα βγάλουμε όταν το Anthem θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 σε Xbox One, PlayStation 4 και PC.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Η Sony αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει τρία νέα χρώματα για το DualSense και τα καλύμματα του PS5, αυτή τη φορά με “λείο μεταλλικό φινίρισμα”....

Νεα

Η έκδοση για Nintendo Switch του Mortal Kombat 1 δέχτηκε έντονη κριτική από ορισμένους θαυμαστές και κριτικούς πριν από την κυκλοφορία της. Το παιχνίδι...

Νεα

Η Microsoft στοχεύει σε ένα παράθυρο κυκλοφορίας το 2028 για την επόμενη κονσόλα Xbox. Αν και τα σχέδιά της μπορεί να έχουν αλλάξει, το...

Νεα

Το One Piece του Netflix έχει γίνει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της πλατφόρμας streaming, όχι μόνο για φέτος, αλλά και για όλη την...