Connect with us

Τι ψάχνεις;


News

Αυτό είναι το Battlefield 2042!

battlefield 2042

Η Electronic Arts ανακοίνωσε επίσημα το Battlefield 2042 που θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες και υπολογιστές στις 22 Οκτωβρίου 2021.

Κατά τη διάρκεια του σημερινού livestream, η EA και η DICE αποκάλυψαν τις πρώτες λεπτομέρειες για το 2042, οι οποίες δήλωσαν ότι θα είναι ένα παιχνίδι μόνο multiplayer με υποστήριξη για μάχες έως και 128 παικτών σε χάρτες “μαζικής κλίμακας” γεμάτους δυναμικές καιρικές συνθήκες και άλλους περιβαντολλογικούς κινδύνους.

Στις κονσόλες Xbox One και PlayStation 4, ο μέγιστος αριθμός παικτών θα είναι 64 παίκτες και τα μεγέθη χαρτών θα μειωθούν, δήλωσε η DICE.

Η EA δήλωσε ότι θα καλέσει τους βετεράνους του Battlefield στις ΗΠΑ και την Ευρώπη σε μια κλειστή beta στις αρχές Ιουλίου, ακολουθούμενη από μια ανοιχτή beta λίγο πριν τον Οκτώβριο.

Το 2042 εισάγει τους Specialists, εμπνευσμένους από τις παραδοσιακές τέσσερις classes του Battlefield, θα είναι εξοπλισμένοι με το δικό τους μοναδικό χαρακτηριστικό και ειδικότητα και θα έχουν πλήρως προσαρμόσιμα load outs.

«Στο Battlefield 2042, ο κόσμος βρίσκεται στο όρια του», λέει η επίσημη σύνοψη της EA. «Οι ελλείψεις τροφίμων, ενέργειας και καθαρού νερού έχουν οδηγήσει σε δεκάδες αποτυχημένα έθνη, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη προσφυγική κρίση στην ανθρώπινη ιστορία.»

«Μεταξύ αυτών των ανθρώπων χωρίς πατρίδα, ή των No-Pats, είναι οικογένειες, αγρότες, μηχανικοί – ακόμη και στρατιώτες. Μέσα σε αυτήν την κρίση, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία οδηγούν τον κόσμο σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο. Οι No-Pat Specialists ενώνονται και στις δύο πλευρές, δεν παλεύουν για μια σημαία, αλλά για το μέλλον των μη πατριωτών σε αυτόν τον νέο κόσμο.»

Στον πυρήνα του, το 2042 θα διαθέτει τρεις τρόπους παιχνιδιού, δήλωσε η EA. Το All-Out Warfare περιγράφεται ως η επόμενη γενιά των αγαπημένων modes Conquest και Breakthrough, με τους “μεγαλύτερους χάρτες ποτέ” για το franchise και υποστήριξη έως και 128 παικτών.

«Ζήστε την ένταση του All-Out Warfare σε μάχες μεγάλης κλίμακας όπως ποτέ άλλοτε σε χάρτες γεμάτους δυναμικές καιρικές συνθήκες, επικίνδυνους περιβαλλοντικούς κινδύνους και θεαματικά παγκόσμια γεγονότα που βλέπουν ανεμοστρόβιλους να διασχίζουν τον χάρτη και αμμοθύελλες να μπλοκάρουν τον ήλιο», ανέφερε.

Ένα άλλο mode, το Hazard Zone, περιγράφεται ως «ένας ολοκαίνουργιος, μεγάλος αριθμός παιχνιδιών, με βάση την ομάδα» που είναι  «πολύ διαφορετικός» από τα Conquest ή Breakthrough του All-Out Warfare.

Τέλος, η EA είπε ότι ένα μη ανακοινωμένο τρίτο mode βρίσκεται σε ανάπτυξη στο στούντιο DICE LA, το οποίο περιγράφεται ως «ένα συναρπαστικό νέο mode παιχνιδιού» και «μια επιστολή αγάπης για τους οπαδούς του Battlefield και αυτό που οι παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα θα νιώσουν σαν στο σπίτι τους». Η EA θα αποκαλύψει το mode κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης EA Play Live στις 22 Ιουλίου.

«Το Battlefield 2042 είναι μια εξέλιξη του franchise και αγκαλιάζει αυτό που θέλουν οι παίκτες μας – το απόλυτο sandbox πολλών παικτών Battlefield με έντονη μάχη και έναν τόνο απίστευτων, απροσδόκητων γεγονότων», δήλωσε ο Oskar Gabrielson, γενικός διευθυντής της DICE.

«Όλοι μας στη DICE στη Στοκχόλμη, στη DICE LA, στη Criterion και στη EA Gothenburg διασκεδάσαμε τόσο για να αναπτύξουμε αυτό το παιχνίδι και τώρα ήρθε η ώρα να αφήσουμε τους παίκτες να μπουν μέσα. Αυτό που θα βρουν είναι ότι έχουμε δημιουργήσει τρεις ξεχωριστές, απόλυτα επικές εμπειρίες που πιστεύουμε ότι θα λατρέψουν.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

News

Ένα νέο παιχνίδι Mafia βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ανάπτυξη, σύμφωνα με πληροφορίες. Συγκεκριμένα το Kotaku αναφέρει ότι το studio της Hangar 13 στο...

News

Η Crytek ανακοίνωσε ότι η ανάπτυξη του Crysis 4 καθοδηγείται πλέον από τον Mattias Engström, ο οποίος προσελήφθη από την IO Interactive. Πιο πρόσφατα,...

Features

Εάν θυμάστε την οθόνη εκκίνησης του PS2, ίσως μπορείτε να φέρετε στη μνήμα σας ότι αρκετοί πύργοι εμφανίζονταν κάτω από το κείμενο “Sony Computer...

News

Η οικογένεια Guillemot που ίδρυσε την Ubisoft φέρεται να θέλει να συνεργαστεί με μια εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων για να κανονίσει μια επίσημη εξαγορά της...

News

Το Apex Legends έχει φέρει πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε καθαρά κέρδη από την κυκλοφορία του τον Φεβρουάριο του 2019, σύμφωνα με την...

News

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Electronic Arts δήλωσε ότι η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στο Battlefield 2042 μακροπρόθεσμα. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης τριμηνιαίων κερδών του...

News

Η EA αποκάλυψε τον κατάλογο των παιχνιδιών της που θα κυκλοφορήσουν το επόμενο οικονομικό έτος, καθώς ο εκδότης έχει τέσσερις μη ανακοινωμένους τίτλους που...