Connect with us

Τι ψάχνεις;


Reviews

Battlefield 2042 Review

battlefield 2042

Η σειρά Battlefield είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο πλήρεις πολεμικές εμπειρίες. To Battlefield 2042 δεν αποτελεί εξαίρεση, προσφέροντας πολλούς τρόπους για να παίρνετε μέρος σε μάχες είτε εδάφους είτε αέρα.

Πόλεμοι ευρείας κλίμακας

Το παιχνίδι συνεχίζει την παράδοση των μεγάλων χαρτών και του τεράστιου αριθμού  παιχτών και μια ποικιλία χαρακτήρων. Η νέα προσθήκη του είναι ένα σύστημα καιρού το οποίο όμως μερικές φορές φαίνεται…ασήμαντο. Οι μάχες μπορούν να προσφέρουν δραματικές στιγμές αλλά υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ θεάματος και χάους.

Και το παιχνίδι συχνά πηγαίνει στο δεύτερο.

Στο παιχνίδι επιστρέφει το Conquest mode που ζητάει από τους παίκτες να κατακτήσουν objective zones. Το mode συγκεντρώνει εξαιρετικά μεγάλο αριθμό παικτών και σε συνδυασμό με την έλλειψη των commanders δεν υπάρχει οργάνωση και συνοχή. Επιπλέον μερικές φορές κάποιος θα γίνει spawn σε διεκδικούμενη περιοχή με αποτέλεσμα να πεθάνει σχεδόν αμέσως.

Ακόμα και αν υπάρχουν περιπτώσεις που η εικόνα είναι θολή το gameplay είναι διασκεδαστικό, είτε μιλάμε για το gunplay είτε για τα οχήματα.

battlefield 2042 review

Νέα modes και εμπειρίες παιχνιδιού

Το Breakthrough είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλετε να βιώσετε μια αυθεντική εμπειρία Battlefield. Το mode χωρίζει τον χάρτη σε διάφορα σημεία με Control Points. Αν η επιτιθέμενη ομάδα καταλάβει όλα τα objectives σε ένα σημείο τότε μπορούν να αναγκάσουν την αμυνόμενη ομάδα να υποχωρήσει στην επόμενη περιοχή.

Το Hazard Zone ένα νέο στρατηγικό multiplayer mode που βάζει 8 ομάδες των 4 παικτών να βρουν μονάδες δεδομένων που βρίσκονται σε συγκεκριμένες τοποθεσίες του  του χάρτη. Κάθε τοποθεσία φυλάσσεται από δυνάμεις που ελέγχονται από την AI. Δεν υπάρχει respawn εκτός και αν οι συμπαίκτες έχουν ένα Redeploy Uplink.Ο μόνος τρόπος να κερδίσετε τους αγώνες είναι να μεταφέρετε το Helicarrier που εμφανίζεται μόνο 2 φορές. Εάν χάσετε την πτήση ή πεθάνετε πριν την απογείωση τότε χάνετε. Όμως αν τα καταφέρετε θα λάβετε Dark Market Credits που χρησιμοποιείται για να αγοράζετε καλύτερο εξοπλισμό πριν τους αγώνες.

Άλλη μια νέα προσθήκη είναι το Battlefield Portal,  ένα mode στο οποίο οι παίκτες δημιουργούν παιχνίδια με δικούς τους κανόνες. Έχει ακόμα remastered εκδόσεις παλαιότερων χαρτών και μπορείτε να αυξήσετε τους κανόνες ή να παίξετε στην αρχική τους μορφή με το κανονικό playlist.

battlefield 2042 review

Γραφικά – Ήχος

Στα modes με τον μεγάλο αριθμό παιχτών, η γραφική ποιότητα θυσιάζεται, αλλά τα πράγματα αλλάζουν δραματικά στα πιο μικρά modes, στα οποία μπορεί κανείς να δει την πραγματική δουλειά που έγινε στον τομέα.

Στον τομέα του ήχου, η πολεμική ατμόσφαιρα σας μεταφέρεται με κάθε πιθανό τρόπο: κραυγές αγωνίας, πυροβολισμοί, ανατινάξεις, και έντονη ορχηστρική μουσική θα συνοδεύσουν τις μάχες σας.

battlefield 2042 review

Αξίζει να το αγοράσω;

Παρά τα (πολλά) προβλήματα του κατά την κυκλοφορία του το Battlefield 2042 είναι playable με περιεχόμενο που το κάνει διασκεδαστικό. Οι 7 χάρτες διαφέρουν μεταξύ τους ενώ και η ποικιλία των customization options το φέρνουν στα μέτρα σας για να παίξετε όπως θέλετε.

Το Battlefield 2042 είναι μια εύκολη πρόταση για τους fans της σειράς ή για όσους ψάχνουν για ένα παιχνίδι μοντέρνου πολέμου!

Recommended

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

News

Φαίνεται ότι η Sony Interactive Entertainment βρίσκεται στη διαδικασία διακοπής των καρτών λιανικής για PlayStation Plus. Εάν είναι ακριβής, η κίνηση – η οποία...

Reviews

H Supermassive Games είναι γνωστή για τις διαδραστικές εμπειρίες τρόμου που προσφέρει στους θαραλλέους ( ή και όχι) παίχτες. Μας συστήθηκε με το Until...

News

Η Sega ανακοίνωσε το Hyenas, ένα multiplayer shooter για κονσόλες και PC. Το παιχνίδι είναι το πολυαναμενόμενο shooter project από την Creative Assembly. Το...

News

Η Bungie κέρδισε μια δίκη που θα δει μια εταιρεία cheats του Destiny 2 να της πληρώνει 13,5 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση. Η εκδότρια...

News

Η Activision αποκάλυψε ένα νέο μέτρο που χρησιμοποιεί για να αποτρέψει τους cheaters στα Call of Duty: Vanguard και Warzone. Ο «αφοπλισμός» (Disarm) είναι...

News

Η Microsoft έχει αναγνωρίσει την έλλειψη χειριστηρίων Xbox, με μεγάλα καταστήματα να μην έχουν επαρκές απόθεμα. Καταστήματα σε πολλές περιοχές έχουν μικρό ή καθόλου...

News

Η εξωτερική ομάδα QA πίσω από το Cyberpunk 2077 απάντησε στις κατηγορίες ότι παραπλάνησε την CD Projekt Red σχετικά με την εμπειρία της ομάδας...