Connect with us

Τι ψάχνεις;

Previews

Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Preview

H Treyarch αποφάσισε να δημιουργήσει ένα Battle-Royale mode για το Call of Duty: Black Ops 4 που ονομάζεται Blackout.

Εμείς είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε την Blackout Beta του Call of Duty: Black Ops 4 στο Xbox One και το PC μετά την Multiplayer Beta και παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις εντυπώσεις μας.

Μεγάλος χάρτης με το εμβληματικό gameplay

H Treyarch δημιούργησε τον μεγαλύτερο χάρτη στην ιστορία της Call of Duty σειράς για τις ανάγκες του Blackout που αποτελείται από νέα περιβάλλοντα μαζί με εμβληματικές τοποθεσίες από τα προηγούμενα Black Ops παιχνίδια όπως Nuketown, Turbine, Array, Raid, Cargo, Firing Range και άλλες πολλές.

O στόχος στο Blackout είναι να μείνετε ζωντανοί και να εξολοθρεύσετε τους εχθρούς σας όσο η ζώνη του χάρτη γίνεται μικρότερη για την πρώτη θέση. Αν μείνετε εκτός ζώνης τότε θα χάνετε υγεία μέχρι να πεθάνετε.

Στην αρχή του Blackout θα πρέπει να πέσετε από το αεροπλάνο και να ψάξετε για εξοπλισμό, όπλα και perks και να τα συλλέξετε από το έδαφος όπως και στα παιχνίδια του είδους Fortnite και PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Ο μεγάλος χάρτης της Treyarch προσφέρει πολλές κλειστές μάχες κάτι που είναι η ταυτότητα της Call of Duty σειράς. Παρόλο που ο χάρτης είναι πολύ ανοικτός, οι τοποθεσίες και τα μικρά χωριά προσφέρουν πολλές καταστάσεις με μάχες σώμα-με-σώμα.

Στο Blackout μπορείτε να οδηγήσετε οχήματα κάτι που είναι σπάνιο για τα μοντέρνα χρόνια της σειράς από μία συλεκτική γκάμα όπως ΑΤV,  φορτηγά,ε ελικόπτερα Little Bird και βάρκες Zodiac.

Το mode επιτρέπει συνεργασίες με φίλους ή με άλλους συμπαίκτες online. Υπάρχουν οι επιλογές Duos (2 παίκτες) και Quads (4 παίκτες). Στα παιχνίδια συνεργασίας μπορείτε να βοηθήσετε τον συμπαίκτη σας αν τυχόν βρεθεί τραυματισμένος στο έδαφος και να επιβιβαστείτε μαζί σε οχήματα και να πλοηγηθείτε στον μεγάλο κόσμο πιο γρήγορα.

Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκλειδώσουν με αποστολές εντός παιχνιδιού και να παίξουν χαρακτήρες από τα προηγούμενα Call of Duty παιχνίδια της Treyarch όπως τους Mason, Reznov, Woods και χαρακτήρες από τα Zombies αλλά και τους Specialists του Multiplayer.

Τα matches του Blackout αποτελούταν στην αρχή της Beta από 80 παίκτες, στην συνέχεια ανέβηκαν σε 88 και στο τέλος η Treyarch δοκίμασε 100 παίκτες για τις τελευταίες δύο ώρες της Beta. H εταιρεία παραγωγής δήλωσε ότι στο πλήρες παιχνίδι οι παίκτες θα ανέρχονται στους 80 έχοντας «ανοικτή την πόρτα» για περισσότερους παίκτες στο μέλλον.

Γραφικά – ‘Ηχος

Τα γραφικά του Blackout χάρτη είναι όμορφα, οι τοποθεσίες είναι ωραία σχεδιασμένες με αρκετές λεπτομέρειες. Είναι επίσης αισθητές οι μεγάλες αλλαγές που έκανε η εταιρεία στους κλασικούς χάρτες των παλαιότερων παιχνιδιών για να τους τοποθετήσει σε αυτό τον μεγάλο κόσμο.

Ωστόσο, η μηχανή δείχνει τις αδυναμίες της στην απεικόνιση της βλάστησης, αλλά και στην απόδοση καρέ στις κονσόλες. Στο playthrough μας στο Xbox One εντοπίσαμε αρκετές πτώσεις των καρέ κάτι που δήλωσε η εταιρεία ότι θα διορθώσει για το πλήρες παιχνίδι.

Ο ήχος του παιχνιδιού παραμένει ο ίδιος και με το multiplayer. Τα όπλα και ο εξοπλισμός ακούγονται όπως πρέπει και προσφέρουν την κλασική αίσθηση της σειράς.

Συμπέρασμα

Το Blackout mode που έχει δημιουργήσει η Treyarch για το Call of Duty: Black Ops 4 είναι όμορφα σχεδιασμένο και προσφέρει το gameplay που λατρεύουν οι οπαδοί της σειράς σε μεγάλη κλίμακα.

Οι μηχανισμοί του παιχνιδιού δουλεύουν όπως πρέπει σε αυτόν τον μεγάλο χάρτη αν και χρειάζονται κάποιες διορθώσεις στις ισορροπίες εξοπλισμού και όπλων. Η εταιρεία δήλωσε ότι θα προβεί σε διορθώσεις για το πλήρες παιχνίδι σύμφωνα με τα σχόλια των παικτών.

Με εξαίρεση τα τεχνικά προβλήματα και της ισορροπίας, το Blackout είναι ένα mode που έχει την προοπτική να προσφέρει αρκετές ώρες έντονων και διασκεδαστικών μαχών, επεκτείνοντας την Call of Duty εμπειρία και στο κομμάτι των Battle Royale παιχνιδιών.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

News

Ένας παίκτης αγόρασε κάθε παιχνίδι από τα Wii U και 3DS eShops, πριν από το κλείσιμο και των δύο καταστημάτων. Ο δημοφιλής δημιουργός περιεχομένου...

News

Ο Lance Reddick, ο ηθοποιός που είναι γνωστός στον κόσμο του gaming για τους ρόλους του στα Destiny 2, Horizon Forbidden West και Quantum Break,...

News

Ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που δημοσιεύτηκε δείχνει ότι η Sony Interactive Entertainment διερευνά τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα NFTs και...

News

Η Ubisoft αποκάλυψε ένα νέο εργαλείο AI που ισχυρίζεται ότι αναπτύσσει για να βοηθήσει τους σεναριογράφους της. Σύμφωνα με τον εκδότη, το «Ubisoft Ghostwriter»...

News

Η Lego και η 2K θα αποκαλύψουν επίσημα ένα νέο παιχνίδι racing στις 23 Μαρτίου. Μετά από μια σειρά διαρροών, το παιχνίδι επιβεβαιώθηκε με...

News

Η Electronic Arts κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ ιστορίας για το Star Wars Jedi: Survivor, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Συνεχίζοντας την ιστορία του...

News

Η Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου (CMA) δημοσίευσε τις απόψεις έξι στούντιο ανάπτυξης που όλα πιστεύουν ότι η προτεινόμενη εξαγορά της Activision...