Connect with us

Τι ψάχνεις;

Previews

Crash Team Rumble Preview

Crash Team Rumble preview

Το Crash Team Rumble προσπαθεί να κάνει λίγο απ όλα: είναι και MOBA και platformer. Έχει τον δικό του χαρακτήρα και η πρώτη επαφή μαζί του είναι τουλάχιστον διασκεδαστική.

Υπάρχουν τρεις διαφορετικές κατηγορίες χαρακτήρων για να διαλέξετε όταν ξεκινήσετε, η καθεμία με συγκεκριμένους ρόλους. Μπορούν όλοι να κάνουν λίγο απ όλα, αλλά όπως συμβαίνει συνήθως η εξειδίκευση φέρνει το καλύτερο αποτέλσμα. Ο Crash και η Tawna είναι σκόρερ που τρέχουν στο γήπεδο και μαζεύουν φρούτα. Ο Dingodile είναι το κύριο αμυντικό τανκ, που εμποδίζει τους άλλους να σκοράρουν. Ενώ οι Coco και Neo Cortex είναι εξαιρετικά γρήγοροι χαρακτήρες, με κύριο χαρακτηριστικό τους ότι προσπαθούν να σταματήσουν τους αντιπάλους από το να σκοράρουν.

Ο τρόπος με τον οποίο ορίζονται αυτοί οι ρόλοι καθοδηγούν τους παίκτες στη σωστή κατεύθυνση όσον αφορά το πώς να παίξουν, και ένας καλός συνδυασμός σε κάθε ομάδα φέρνει πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα.

Αυτό που κάνει το Crash Team Rumble είναι ότι τουλάχιστον από την beta φαίνεται ότι χρησιμοποιεί πολύ καλύτερα τον τρισδιάστατο χάρτη από οποιοδήποτε άλλο MOBA και απαιτεί οι παίχτες εκτός από στρατηγική σκέψη, να έχουν και δεξιότητες στο platforming για να ξεφεύγουν από κάθε δύσκολη κατάσταση. Υπάρχουν μόνο τρεις χάρτες αυτή τη στιγμή, αλλά ο καθένας είναι μικρός και πυκνά γεμάτος, κάνοντας τους αγώνες ακόμα πιο χαοτικούς.

Στο παιχνίδι υπάρχουν δύο τύποι ειδικών όπλων που μπορούν πραγματικά να αλλάξουν τη μοίρα της ομάδας σας. Το πρώτο είναι ένα προσωπικό ειδικό όπλο. Αυτά χρεώνονται όταν κάνετε πράγματα που σχετίζονται με τον ρόλο σας –άρα με το να σκοράρετε, μπλοκάρετε ή να υποστηρίξετε την ομάδα σας– και στη συνέχεια βοηθούν συνολικά την ομάδα σας.

Ο άλλος τύπος αναβάθμισης ομάδας είναι διαφορετικά σημεία όπλων γύρω από τον χάρτη. Για αυτά πρέπει να συλλέξετε relics και να τα καταθέσετε σε αυτά τα σημεία και όλοι οι πόντοι της ομάδας σας θα συγκεντρωθούν μαζί για το κοινό καλό. Κάθε τέτοιο όπλο έχει διαφορετική τιμή για relics, όπως μια μπάλα Junker που εκτρέπει τους εχθρούς για σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να κοστίζει μόλις οκτώ πόντους, ενώ μια μάσκα Aku Aku που προστατεύει την ομάδα σας και ρίχνει φωτιά σε ολόκληρο τον χάρτη κοστίζει 30. Αυτά βοηθούν την ομάδα να ενωθεί για έναν κοινό στόχο και να δώσει ένα επιπλέον χώρο για τη στρατηγική.

Crash Team Rumble preview

Αν μπορούμε να βρούμε ένα αρνητικό σημείο στην beta είναι η A.I. Εκείνη αναλαμβάνει ρόλο αν μια ομάδα έχει λιγότερους παίχτες, αλλά η απόδοση της είναι τραγική. Περιμένουμε αυτό να διορθωθεί με την πλήρη κυκλοφορία, και ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί να συμπληρώνονται ομάδες με συμπαίχτες A.I.  τότε.

Συνολικά, το Crash Team Rumble είναι ένα απροσδόκητα πολύ υποσχόμενο παιχνίδι, με δική του ταυτότητα και φαίνεται να κρύβει όχι μόνο διασκέδαση αλλά σίγουρα και αρκετό ανταγωνισμό. Ο συνδυασμός ενός MOBA με platformer είναι εξαιρετικά καλός, και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 20 Ιουνίου για το αν θα ανταποκρίνεται στις μεγάλες προσδοκίες που μας δημιούργησε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Η CD Projekt Red επιβεβαίωσε ότι περίπου η μισή εταιρεία έχει πλέον αφιερωθεί και εργάζεται στο The Witcher 4, που επί του παρόντος είναι...

Νεα

Η κινεζική μητρική εταιρεία του TikTok, ByteDance, αναδιαρθρώνει το τμήμα της για τα βιντεοπαιχνίδια και φέρεται να σταματά τις εργασίες σε όλα τα παιχνίδια...

Νεα

Σε μια πρόσφατη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της σειράς The Last of Us του HBO, αναφέρεται ότι τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν...

Νεα

Η Sony ανακοίνωσε τα παιχνίδια που έρχονται στο PlayStation Plus τον Δεκέμβριο για τους συνδρομητές. Τα τρία παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα για κατέβασμα από...