Connect with us

Τι ψάχνεις;

Previews

Fallout 76 Preview

H σειρά Fallout επιστρέφει με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από ότι μας έχει συνηθίσει με τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς η Bethesda.

To Fallout 76 είναι ένα Multiplayer παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες θα πρέπει να είναι συνδεδεμένοι συνεχώς στο Internet για να το βιώσουν καθώς έτσι είναι ο σχεδιασμός του.

Η πλοκή και η διαμόρφωση του Fallout 76

Όπως αναφέραμε το Fallout 76 είναι ένα Multiplayer παιχνίδι το οποίο δεν έχει κεντρική ιστορία όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Η ιστορία του Fallout 76 παραδίδεται στους παίκτες μέσω διαλόγων με NPCs, τις σημειώσεις και τις κασέτες με ηχογραφήσεις που θα βρoυν στον μεγαλύτερο κόσμο που έχει δημιουργηθεί στην ιστορία του Fallout.

Ο κόσμος του παιχνιδιού είναι γεμάτος από άλλους online παίκτες που μπορείτε να αλληλεπιδράσετε μαζί τους, να παίξετε και να ολοκληρώσετε αποστολές και events, ενώ φυσικά μπορείτε να κάνετε όλα αυτά τα παραπάνω με μία παρέα φίλων.

Ωστόσο από το playthrough μας στην Beta, παρατηρήσαμε πώς δεν χρειάζεται κάποιος να έχει συμπαίκτες ή φίλους στο παιχνίδι για να το απολαύσει καθώς οι αποστολές και το περιεχόμενο του παιχνιδιού είναι εξίσου απολαυστικά και στην λειτουργία ενός παίκτη.

To γνωστό gameplay και ο τεράστιος κόσμος

Το gameplay του Fallout 76 θυμίζει το Fallout 4 αφού όλοι οι μηχανισμοί επιστρέφουν στο νέο παιχνίδι της Bethesda.

Στο Fallout 76 θα πρέπει να επιβιώσετε στην άγονη γη της Αμερικής από διάφορου τύπου πλάσματα, ζώα, ανθρώπους και ρομπότ τα οποία θα σας κυνηγήσουν.

Ο χαρακτήρας τον οποίο θα δημιουργήσετε στην αρχή με τις δικές σας επιλογές μπορεί να προσβληθεί από διάφορες ασθένειες τις οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με αντιβιοτικά και διάφορα άλλα υλικά τα οποία θα δημιουργήσετε συλλέγοντας τα συστατικά τους από τη γη.

Εκτός από την εξερεύνηση και την αλληλεπίδραση με NPCs και άλλους παίκτες online θα μπορέσετε να χτίσετε σπίτια, σκηνές, ψησταριές και φυσικά σταθμούς για όπλα, όπου θα δημιουργήσετε αγαθά και εφόδια τα οποία θα ωφελήσουν σε σημαντικό βαθμό την επιβίωση σας σε αυτό τον «άγριο» κόσμο.

Στην Beta πήραμε και μία γεύση από το σύστημα των Perks του Fallout 76 όπου όταν θα ανεβάζετε επίπεδο θα μπορείτε να ξεκλειδώνετε κάρτες οι οποίες θα σας δίνουν διάφορες ικανότητες και αναβαθμίσεις που θα σας βοηθήσουν για παράδειγμα στην υγεία, το ψάξιμο, το κουβάλημα πραγμάτων, στην διάρρηξη χρηματοκιβωτίων με πολύτιμα αντικείμενα και άλλα πολλά.

Το Fallout 76 είναι τόσο καλά σχεδιασμένο που ανοίγει την όρεξη για περιπλάνηση στον κόσμο του όπου θα έχετε την δυνατότητα να ανακαλύψετε μυστικά των περιοχών αλλά και της υπόθεσης από έγγραφα, υπολογιστές και ενδιαφέρον ηχογραφήσεις με διαλόγους. Στο πέρασμα σας θα μπορείτε να κάνετε περισυλλογή διάφορων αντικειμένων από ότι μπορεί να φανταστεί ο νους για παράδειγμα ένα εντελώς αχρείαστο φλιτζάνι μέχρι και πολύτιμα όπλα.

Γραφικά – Ήχος

Η μηχανή γραφικών της Bethesda Creation Engine προσφέρει πανέμορφα περιβάλλοντα με πολλές λεπτομέρειες στον φοβερό ανοικτό κόσμο του παιχνιδιού με μία ζωηρή παλέτα χρωμάτων που δίνει ευχάριστη αίσθηση στο μάτι.

Ωστόσο δεν έλειψαν και τα προβλήματα κυρίως για τα βασικά μοντέλα Xbox One και PlayStation 4 όπου παρατηρήσαμε (στο playthrough μας στο Xbox One) την συνεχή πτώση των καρέ στο gameplay κάτι που ήταν αρκετά ενοχλητικό και δεν μπορούσε να μείνει απαρατήρητο. Όμως η εμπειρία της Beta δεν είναι ενδεικτική με αυτή του πλήρους παιχνιδιού, αλλά ας ελπίσουμε να λείπουν αυτού του είδους τα τεχνικά θέματα.

Ο ακουστικός τομέας του παιχνιδιού είναι εξίσου καλός. Τα περιβάλλοντα και τα όπλα ακούγονται ρεαλιστικά και πολύ φυσικά δένοντας τέλεια με την περιπέτεια του παιχνιδιού.

Συμπέρασμα

H σειρά Fallout επιστέφει με ένα εντελώς Online παιχνίδι το οποίο δανείζεται χαρακτηριστικά από προηγούμενα Fallout παιχνίδια που διαθέτει ένα σενάριο το οποίο εκτυλίσεται μέσω των διαλόγων με NPCs, τα έγγραφα και τις ηχογραφήσεις που θα βρείτε στην τεράστια φανταστική άγονη γη της Αμερικής.

Θα πρέπει να επιβιώσετε από τις ασθένειες, και των διάφορων τύπων εχθρών που θα συναντήσετε στο πέρασμα σας δημιουργώντας και χτίζοντας διάφορα κτίσματα, αγαθά και εφόδια που θα σας εξασφαλίσουν την επιβίωση.

Αν βάλουμε στην άκρη τα τεχνικά θέματα του παιχνιδιού για τις κονσόλες, το Fallout 76 έχει την προοπτική να είναι ένα εντελώς διαφορετικό και διασκεδαστικό παιχνίδι για την θρυλική σειρά Fallout.

Περισσότερα συμπεράσματα θα μπορούμε να βγάλουμε όταν θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι σε Xbox One, PlayStation 4 και PC την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

News

Ένας παίκτης αγόρασε κάθε παιχνίδι από τα Wii U και 3DS eShops, πριν από το κλείσιμο και των δύο καταστημάτων. Ο δημοφιλής δημιουργός περιεχομένου...

News

Ο Lance Reddick, ο ηθοποιός που είναι γνωστός στον κόσμο του gaming για τους ρόλους του στα Destiny 2, Horizon Forbidden West και Quantum Break,...

News

Ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που δημοσιεύτηκε δείχνει ότι η Sony Interactive Entertainment διερευνά τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα NFTs και...

News

Η Ubisoft αποκάλυψε ένα νέο εργαλείο AI που ισχυρίζεται ότι αναπτύσσει για να βοηθήσει τους σεναριογράφους της. Σύμφωνα με τον εκδότη, το «Ubisoft Ghostwriter»...

News

Η Lego και η 2K θα αποκαλύψουν επίσημα ένα νέο παιχνίδι racing στις 23 Μαρτίου. Μετά από μια σειρά διαρροών, το παιχνίδι επιβεβαιώθηκε με...

News

Η Electronic Arts κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ ιστορίας για το Star Wars Jedi: Survivor, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Συνεχίζοντας την ιστορία του...

News

Η Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου (CMA) δημοσίευσε τις απόψεις έξι στούντιο ανάπτυξης που όλα πιστεύουν ότι η προτεινόμενη εξαγορά της Activision...