Connect with us

Τι ψάχνεις;

FIFA 19

Previews

FIFA 19 Preview

Ο Σεπτέμβρης είναι αναμφίβολα ο μήνας των αθλητικών παιχνιδιών, αφού όλες οι μεγάλες κυκλοφορίες γίνονται μέσα σε αυτό τον μήνα. Περίπου δύο εβδομάδες πριν την πλήρη κυκλοφορία του FIFA 19 η EA Sports δίνει την ευκαιρία στους παίχτες να παίξουν το demo του παιχνιδιού, τις εντυπώσεις από το οποίο καταγράφουμε παρακάτω.

Ανανεωμένο gameplay, παρόμοια αίσθηση

Η αλήθεια είναι ότι το gameplay της σειράς FIFA παραμένει παρόμοιο εδώ και αρκετά χρόνια και φαίνεται ότι είναι αυτό που προτιμούν οι παίχτες αν κρίνουμε από την επιτυχία που έχει κάθε έκδοση του παιχνιδιού.

Το ίδιο συμβαίνει και φέτος. Η ΕΑ Sports ναι μεν προσέθεσε κάποιους επιπλέον μηχανισμούς, αλλά ο πυρήνας παραμένει ο ίδιος.

Από φέτος όμως, οι παίχτες με καλή επαφή και έλεγχο της μπάλας θα ξεχωρίζουν, καθώς θα μπορούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις διατηρώντας σωστή ισορροπία σώματος εκεί που τα πράγματα γίνονται κρίσιμα. Η χρήση ενός παίχτη σαν τον Pogba πχ είναι απολαυστική και στο online κομμάτι του παιχνιδιού τέτοιοι παίχτες θα κάνουν την διαφορά.

Το “active touch” όπως ονομάζεται το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι η πρώτη σημαντική αλλαγή και αυτή που έχει το μεγαλύτερο αντίκτυπο την ώρα του παιχνιδιού.

Από εκεί και πέρα οι μάχες 50/50 προσθέτουν νέα εντυπωσιακά animations και μια αίσθηση πραγματικής “μάχης” στο χορτάρι, ενώ το timed finishing ουσιαστικά αντικαθιστά το finesse shot.

O ρυθμός του αγώνα μοιάζει ελαφρώς πιο γρήγορος, όμως είναι πιθανό αυτό να συμβαίνει λόγω των εξαιρετικών ομάδων που είχαμε στην διάθεση μας στο demo.

Ένα από τα πράγματα πάντως που ξένισαν από την συγκεκριμένη έκδοση του παιχνιδιού είναι τα animations των τερματοφυλάκων. Σε μερικές περιπτώσεις μοιάζουν “ξένα” με την ροή του σουτ και κάπως υπερβολικά. Μένει να δούμε αν θα παραμείνουν ίδια στην τελική έκδοση του παιχνιδιού.

Γραφικά – Ήχος

Όπως είναι αναμενόμενο το FIFA 19 διατηρεί την υψηλή ποιότητα των γραφικών του κάνοντας μικρά βήματα μπροστά όπως είναι τα πρόσωπα των παιχτών που φαίνονται πιο καθαρά και καλύτερα από κάθε άλλη φορά, αλλά και βελτιώσεις στην παρουσίαση του κοινού των αγώνων.

Για εσάς που περιμένετε με αγωνία τα γραφικά του UEFA Champions League είναι εκεί για να σας μεταφέρουν στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης!

Την μεγάλη προσθήκη πάντως την έχουμε στο κομμάτι της περιγραφής των αγώνων. Οι Derek Rae και Lee Dixon αναλαμβάνουν τον σχολιασμό των αγώνων (εναλλάξ με τους γνώριμους Tyler και Smith) και προσφέρουν νέο τόνο στην παρουσίαση και φυσικά νέες εκφράσεις.

Συμπέρασμα

Αν δεν είναι χαλασμένο, δεν χρειάζεται να το φτιάξεις” λέει ένα γνωστό γνωμικό και αυτή την στρατηγική ακολουθεί και η EA όσο αφορά το FIFA 19.

Μικρές βελτιώσεις και αλλαγές που έχουν σκοπό να κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιο ποδοσφαιρικό είναι αυτές που θα πρέπει να περιμένετε από το νέο παιχνίδι της σειράς.

Πολλά περισσότερα συμπεράσματα θα μπορούμε να βγάλουμε μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 28 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

News

Ένας παίκτης αγόρασε κάθε παιχνίδι από τα Wii U και 3DS eShops, πριν από το κλείσιμο και των δύο καταστημάτων. Ο δημοφιλής δημιουργός περιεχομένου...

News

Ο Lance Reddick, ο ηθοποιός που είναι γνωστός στον κόσμο του gaming για τους ρόλους του στα Destiny 2, Horizon Forbidden West και Quantum Break,...

News

Ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που δημοσιεύτηκε δείχνει ότι η Sony Interactive Entertainment διερευνά τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα NFTs και...

News

Η Ubisoft αποκάλυψε ένα νέο εργαλείο AI που ισχυρίζεται ότι αναπτύσσει για να βοηθήσει τους σεναριογράφους της. Σύμφωνα με τον εκδότη, το «Ubisoft Ghostwriter»...

News

Η Lego και η 2K θα αποκαλύψουν επίσημα ένα νέο παιχνίδι racing στις 23 Μαρτίου. Μετά από μια σειρά διαρροών, το παιχνίδι επιβεβαιώθηκε με...

News

Η Electronic Arts κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ ιστορίας για το Star Wars Jedi: Survivor, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Συνεχίζοντας την ιστορία του...

News

Η Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου (CMA) δημοσίευσε τις απόψεις έξι στούντιο ανάπτυξης που όλα πιστεύουν ότι η προτεινόμενη εξαγορά της Activision...