Connect with us

Τι ψάχνεις;

Uncategorized

FIFA World Beta Preview

Μια αναμφίβολα πρωτοποριακή κίνηση έχει ξεκινήσει η EA Sports λανσάροντας ένα δωρεάν football game, το FIFA World.Ένα online,δωρεάν FIFA


Όπως δηλώνει και ο τίτλος του το FIFA World είναι στην ουσία μια δωρεάν έκδοση του κανονικού FIFA όπου κινείται γύρω από τις online αναμετρήσεις και το Ultimate Team. Εκτός από το Ultimate Team υπάρχουν και 14 Single Player Tournaments.

Στο Ultimate Team,δημιουργείτε την ομάδα σας μετά από ένα σύντομο tutorial που σας ξεναγεί στους μηχανισμούς του παιχνιδιού και αναλαμβάνετε να την φέρετε στην κορυφή. Μετά από κάθε αγώνα σας δίνονται coins με τα οποία αγοράζετε packs που περιέχουν παίχτες,προπονητές,συστήματα προπόνησης, κάρτες ανανεώσεων συμβολαίων,τακτικών κλπ.

Στα coins βρίσκεται και η πηγή εσόδων για την ΕΑ από το FIFA World αφού αν βαριέστε να μαζέψετε τα απαιτούμενα coins (για ένα premium gold pack χρειάζονται 7500) μπορείτε να αγοράσετε FIFA points με πραγματικά χρήματα. Η αλήθεια πάντως είναι ότι τα coins μαζεύονται σχετικά γρήγορα, καθώς μετά από 20 αγώνες, έχω καταφέρει να ανοίξω ήδη 2 premium gold packs.

To matchmaking system είναι αρκετά γρήγορο και δεν θα χρειαστείτε πολύ ώρα για να βρεθεί αντίπαλος. Παράλληλα και κατά τη διάρκεια του ματς παρατηρείται ελάχιστο lag,ανάλογα με τη σύνδεση της δική σας και του αντιπάλου.

Χειρισμός με πληκτρολόγιο, controller ή ποντίκι(!)

To πραγματικά καινοτόμο στοιχείο που εισάγει η EA στο FIFA World είναι ο χειρισμός των παιχτών με το ποντίκι! Φυσικά, χρειάζεται και το πληκτρολόγιο για να γίνουν όλες οι κινήσεις αλλά και πάλι πρόκειται για μια έκπληξη εκ μέρους της εταιρίας. Όσο το δοκίμασα η αλήθεια είναι ότι με δυσκόλεψε αρκετά, αφού οι κινήσεις δεν ήταν ακριβείς με αποτέλεσμα αλλού να σημαδεύω και αλλού να πηγαίνει η μπάλα.

Όσο αναφορά τις άλλες δύο επιλογές χειρισμού είναι οι γνωστές, αν και μέχρι τώρα στη beta έκδοση δεν δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίσετε τα κουμπιά όπως σας βολεύουν εσάς, αλλά να χρησιμοποιήσετε τις default επιλογές.

Γραφικά προηγούμενης γενιάς

Από θέμα γραφικών η αλήθεια είναι ότι το FIFA World δεν εντυπωσιάζει,ούτε καν θυμίζει το FIFA 14. Αν και η έκδοση είναι ακόμα beta φαίνεται ότι πρόκειται για συνειδητή επιλογή της εταιρίας αφού όπως δηλώνει η ίδια η ΕΑ θέλει το FIFA World να είναι διαθέσιμο σε όσους περισσότερους gamers είναι δυνατό ακόμα και σε αυτούς που δεν διαθέτουν ένα high end pc.

Στο θέμα του ήχου, η περιγραφή “ακουμπά” τα υψηλά standards που έχουμε γνωρίσει στη σειρά FIFA, με μόνη εξαίρεση ότι σε αυτή τη φάση, οι σχολιαστές στην μετάδοση τους, δεν εκφωνούν καθόλου τα ονόματα των παιχτών.

Δείτε το trailer του παιχνιδιού:

Αν θέλετε και εσείς να εγγραφείτε στην open beta του FIFA World μπορείτε να το κάνετε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Η Sony ανακοίνωσε τα παιχνίδια που έρχονται στο PlayStation Plus τον Δεκέμβριο για τους συνδρομητές. Τα τρία παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα για κατέβασμα από...

Νεα

Η CD Projekt Red επιβεβαίωσε ότι περίπου η μισή εταιρεία έχει πλέον αφιερωθεί και εργάζεται στο The Witcher 4, που επί του παρόντος είναι...

Νεα

Το Pokémon Horizons: The Series πρόκειται τώρα να κάνει πρεμιέρα στην αγγλική του έκδοση στο Netflix στις 23 Φεβρουαρίου 2024, σύμφωνα με ένα νέο...

Νεα

Αποκαλύφθηκε ότι οι προγραμματιστές που εργάζονταν στο Avatar: Frontiers of Pandora είχαν αποκλειστική πρόσβαση στα σενάρια μελλοντικών ταινιών του franchise. Αυτό ήταν κάτι που...