Ο επικεφαλής δημιουργικού της Bungie Tom Farnsworth είπε ότι το στούντιο εργάζεται σε μια σειρά από μη ανακοινωμένα παιχνίδια με τη Sony.
Ο Farnsworth ανέφερε σε μια ανάρτηση στο Twitter ότι το στούντιο έχει «αλλάξει εντελώς» τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσει παιχνίδια και δραστηριοποιείται κατά τη διάρκεια 25 και πλέον εκδόσεων περιεχομένου Destiny, «μεταβαίνοντας από προϊόντα αυστηρά συσκευασμένα σε παιχνίδια ζωντανής υπηρεσίας».
Και συνέχισε: «Και με την υποστήριξη της Sony εργαζόμαστε επίσης σε μια σειρά από μη ανακοινωμένα έργα».
Εκτός από τις συνεχιζόμενες εργασίες της για το Destiny 2, η Bungie είπε τον Φεβρουάριο του 2021 ότι σχεδίαζε να φέρει τουλάχιστον ένα νέο IP στην αγορά πριν από το 2025.
In this article:
