Connect with us

Τι ψάχνεις;

warzone-2

Νεα

Όλες οι λεπτομέρειες για τη Season 1 του Modern Warfare 2 και του Warzone 2

Η Activision έχει παρουσιάσει αναλυτικά μια σειρά περιεχομένου που θα κυκλοφορήσει στο Modern Warfare 2 και στο Warzone 2 για τη Season 1.

Πρωταγωνιστές της επερχόμενης σεζόν περιεχομένου είναι το νέο mode DMZ, επανασχεδιασμένους χάρτες για το multiplayer, μια νέα αποστολή Special Ops, το πρώτο Raid για τρεις παίκτες και ένα event με θέμα το ποδόσφαιρο.

Η πρώτη σεζόν ζωντανού περιεχομένου του Modern Warfare 2 θα κυκλοφορήσει μαζί με το Warzone 2 στις 16 Νοεμβρίου.

Ο χάρτης του Warzone 2 θα είναι η πόλη Al Mazrah στην United Republic of Adal. Διαθέτει 18 κύρια σημεία ενδιαφέροντος και οι παίκτες του multiplayer θα είναι εξοικειωμένοι με πολλές τοποθεσίες. Οι χάρτες Al Bagra Fortress, Embassy, ​​Zarqwa Hydroelectric, Taraq, Sariff Bay και Sa’id είναι όλοι υποενότητες του Al Mazrah.

Τα προσαρμόσιμα loadouts επιστρέφουν για το Warzone 2, ενώ το παιχνίδι διαθέτει ένα νέο σύστημα backpacks για τη μεταφορά αντικειμένων, το οποίο είναι πλήρως ενσωματωμένο για το DMZ και βελτιωμένο για το battle royale.

Το νέο Gulag είναι ένα περιβάλλον 2v2 όπου τυχαία ζευγάρια νικούν τους αντιπάλους τους για να επιστρέψουν στο battle royale. Οι αντίπαλοι παίκτες μπορούν επίσης να συνεργαστούν για να προσπαθήσουν να κερδίσουν μια δεύτερη ευκαιρία σκοτώνοντας έναν ισχυρό δεσμοφύλακα της τεχνητής νοημοσύνης, ο οποίος θα εμφανιστεί στη μέση της μάχης.

Οι παίκτες μπορούν επίσης να επιλέξουν να αντιμετωπίσουν μαχητές τεχνητής νοημοσύνης στα Strongholds και Black Sites, για να έχουν την ευκαιρία να ξεκλειδώσουν το Loadout τους στην αρχή ενός παιχνιδιού.

Τα νέα χαρακτηριστικά του Warzone 2 περιλαμβάνουν θαλάσσια μάχη και μηχανισμό καυσίμων. Μπορείτε να ταξιδέψετε στο νερό με σκάφος ή κολυμπώντας. Όταν βουτάτε στο νερό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο side arms, όπλα μάχης σώμα με σώμα, μαχαίρια και εξοπλισμό.

Τα οχήματα δεν προσφέρουν πλέον απεριόριστα καύσιμα και πρέπει να ανεφοδιάζονται είτε με δοχεία καυσίμου που βρίσκονται γύρω από τον χάρτη είτε σε βενζινάδικα. Τα νέα οχήματα περιλαμβάνουν το Heavy Chopper, το οποίο μπορεί να αιωρείται στον αέρα χωρίς πιλότο, και το πλήρως ηλεκτρικό φορτηγό GMC Hummer EV.

Διαβάστε επίσης:  Αποκαλύφθηκε η Season 4 των Modern Warfare 2 και Warzone 2

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Warzone, το παιχνίδι θα παρουσιάσει επίσης λίστες αναπαραγωγής τρίτου προσώπου κατά τη διάρκεια της Season 1.

Η Activision περιγράφει το DMZ ως «ένα mode εξαγωγής ανοιχτού κόσμου, εστιασμένο στην αφήγηση, όπου οι ομάδες χειριστών έχουν ελεύθερα τον έλεγχο για να ολοκληρώσουν αποστολές που βασίζονται σε φατρίες, να αναλάβουν πρόσθετους παράπλευρους στόχους, να εμπλακούν με εχθρικούς χειριστές ή μαχητές τεχνητής νοημοσύνης και να αναζητήσουν πολύτιμα αντικείμενα. παλεύοντας για να επιβιώσουν».

Ο εκδότης επιβεβαίωσε επίσης ότι το αρχικό Warzone θα βγει προσωρινά εκτός σύνδεσης περίπου δύο ώρες πριν από την κυκλοφορία του sequel, ενώ στη συνέχεια θα μετατραπεί σε standalone εμπειρία με την ονομασία Call of Duty: Warzone Caldera.

Στο multiplayer, το Modern Warfare 2 θα λάβει δύο «νέους» χάρτες στην Season 1 με τη μορφή επανασχεδιασμένων εκδόσεων του Shoot House (κατά την κυκλοφορία) και του Shipment (μέση της σεζόν).

Το Special Ops λαμβάνει επίσης μια νέα αποστολή κατά την κυκλοφορία και το πρώτο επεισόδιο του Raids κατά τη διάρκεια της σεζόν 1. Η νέα αποστολή High Ground προκαλεί τους παίκτες να βρουν και να καταστρέψουν διακομιστές επικοινωνίας του εχθρού για να εντοπίσουν και να εξαγάγουν τρεις σκληρούς δίσκους.

Συνεχίζοντας την ιστορία του campaign του Modern Warfare 2, τα Raids είναι συνεργατικές προκλήσεις τριών παικτών που συνδυάζουν stealth, έντονους αγώνες και στόχους επίλυσης παζλ.

Η πρώτη σεζόν θα περιλαμβάνει τέσσερα νέα όπλα, δύο από τα οποία μπορούν να ξεκλειδωθούν ελεύθερα με το battle pass και έξι νέους operators, συμπεριλαμβανομένων των ποδοσφαιριστών Paul Pogba, Neymar και Leo Messi.

Θα είναι διαθέσιμα ως πακέτα περιορισμένου χρόνου ως μέρος της εκδήλωσης Modern Warfare FC. Συμπίπτει με το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ 2022, θα περιλαμβάνει μια λειτουργία CODBall περιορισμένου χρόνου και «ένα Support Your Team Pick’em mini game».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Reviews

Μετά από περίπου 11 χρόνια από την αρχική κυκλοφορία του Diablo III ο διάδοχος του είναι εδώ. Το Diablo IV φιλοδοξεί να βελτιώσει και...

Νεα

Τουλάχιστον ένας παίκτης έχει ήδη φτάσει στο μέγιστο δυνατό level ενός χαρακτήρα στο Diablo 4. Το RPG δράσης της Blizzard, κυκλοφόρησε επίσημα σήμερα, αλλά...

Νεα

Ο παρουσιαστής και παραγωγός του Summer Game Fest, Geoff Keighley, διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι ο ανταγωνισμός από την διοργάνωσή του ήταν εν μέρει υπεύθυνος...