Connect with us

Τι ψάχνεις;


Reviews

Outriders Review

Release Date
1 Απρίλιος 2021
Πλατφορμες
PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X/S
Δημιουργος (Εκδοτης)
People Can Fly ( Square Enix)
Διανομη
CD Media

Η People Can Fly φέρνει ένα νέο looter shooter, ένα παιχνίδι σε μια κατηγορία που υπάρχουν παιχνίδια τα οποία εδώ και χρόνια ξεχωρίζουν ( Destiny , Borderlands) αλλά κυρίως μια κατηγορία στην οποία πολλοί δημιουργοί απέτυχαν.

Ας γνωρίσουμε το Outriders!

Προσγείωση σε αφιλόξενο πλανήτη

Οι Outriders ξεκινούν την περιπέτειά τους με μια σκηνή που προαναγγέλλει την άφιξη των ανθρώπων σε έναν νέο πλανήτη που ονομάζεται Enoch, έναν κόσμο που προοριζόταν να είναι η σωτηρία τους γεμάτη υπόσχεση ως μια νέα αρχή για την ανθρωπότητα.

Ενώ η αρχική σκηνή είναι γεμάτη δράση, η πραγματική αρχή της ιστορίας ξεκινά αμέσως σε έναν νέο κόσμο που σου δίνει να καταλάβεις τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις όταν είσαι από τους λίγους επιζώντες.

Οι χαρακτήρες που συναντάτε στον δρόμο σας αισθάνονται πολύ διαφορετικοί ο ένας από τον άλλο, με κάποιους να προσφέρουν μια επιστροφή αθωότητας σε αυτόν τον κόσμο και άλλοι να επιδεικνύουν τη βάναυση πραγματικότητα του πώς είναι να μείνετε στην κορυφή όταν ο υπόλοιπος πλανήτης θέλει να πεθάνετε. Οι μόνες στιγμές ηρεμίας είναι τα cutscenes και αυτά δεν διαρκούν πολύ..

outriders review

 

Όλα παίζουν τον ρόλο τους

Κάθε item, κάθε λεπτομέρεια στο Outriders έχει σημασία, είτε πρόκειται για gear ή weapon ή η class που έχετε επιλέξει για τον χαρακτήρα σας.

Η People Can Fly έκανε σπουδαία δουλειά παρέχοντας μια μεγάλη ποικιλία όπλων όλων των τύπων που προσφέρουν ουσιαστικό αντίκτυπο στη δράση. Το Outriders έχει μερικά από τα καλύτερα σχέδια όπλων και η αίσθηση του καθενός είναι τόσο ξεχωριστή, που πολλές φορές θα βρεθείτε στο κατόπι ενός όπλου μόνο και μόνο για την εμφάνιση και την αίσθηση του και λιγότερο για τα στατιστικά του.

Το leveling στο Outriders είναι ικανοποιητικό και εύκολο στη διαχείριση. Κάθε class έχει το δικό της skill tree και προσφέρει διάφορες επιλογές για να το φέρετε στα μέτρα σας και όσο πιο δυνατόν κοντά στον τρόπο παιχνιδιού σας.

Τα όπλα συνεχίζουν να αυξάνουν τη δύναμη τους καθώς προχωράτε, αλλά οι παίκτες έχουν την επιλογή να προσαρμόσουν αυτό το στυλ μάχης ακόμη περισσότερο με τη χρήση mods. Τα mods συμβάλλουν στην προώθηση αυτής της προσαρμόσιμης εμπειρίας με διαφορετικές επιλογές εξοπλισμού, προκειμένου να επιτευχθεί μια συγκεκριμένη κατασκευή. Οι τύποι mod περιλαμβάνουν buffs, τρόπους για να βελτιώσετε τις τρέχουσες δεξιότητες και να ενισχύσετε την επίθεση και / ή την άμυνα σας.

outriders review

Χωρίς microtransactions

Μια άλλη θετική πτυχή του Outriders είναι ότι αυτό το παιχνίδι δεν έχει καθόλου microtransactions. Δεν υπάρχουν paywalls, δεν υπάρχει κλειδωμένο περιεχόμενο, αλλά υπάρχει ακόμη περισσότερη περιπέτεια που πρέπει να ανακαλύψετε ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του βασικού campaign.

Όταν τελειώσει η ιστορία, υπάρχουν επιπλέον αποστολές που ονομάζονται Expeditions και ουσιαστικές αυτές είναι το end game περιεχόμενο.

Γραφικά – Ήχος

Συνολικά, τα γραφικά είναι δεν είναι αυτά που θα χαρακτηρίζαμε ως “κορυφαία”, αλλά τα cutscenes με τις λεπτομέρειες που περιλαμβάνουν κυρίως στα πρόσωπα των χαρακτήρων προσφέρουν ένα επιπλέον στρώμα ρεαλισμού. Οι διαφορετικές περιοχές του Enoch θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας κάνουν να τις εξερευνήσετε σχολαστικά.

Όσο για τη μουσική, αν και δεν βρίσκεται στο επίκεντρο καταφέρνει να συνδυαστεί μοναδικά με την δράση και να ενισχύσει το αίσθημα επιβίωσης και νίκης.

Αξίζει να το αγοράσω;

Συνδυάζοντας τα καλύτερα κομμάτια από άλλα παιχνίδια της κατηγορίας και φέρνοντας επιπλέον στοιχεία που συναντάμε σε RPGs το Outriders προσφέρει μια απολαυστική περιπέτεια, που μπορείτε να απολαύσετε είτε μόνοι είτε με φίλους.

Recommended

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

News

Η Koch Media έχει μετονομαστεί σε Plaion, όπως ανακοινώθηκε. Σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε ο εκδότης, ανακοινώθηκε ότι με ισχύ αμέσως, όλες οι...

News

Η Electronic Arts παρείχε μια λεπτομερή ανάλυση του Career Mode του FIFA 23. Το επίσημο blog του FIFA 23 Pitch Notes δημοσίευσε ένα άρθρο...

News

Το YouTube ανακοίνωσε «το πρώτο διαδραστικό gaming live stream», “YouTube: Game On“. Το αυτοαποκαλούμενο «μεγαλύτερο special gaming» της πλατφόρμας θα μεταδοθεί το Σάββατο 27...

News

Η Sony πιστεύει ότι το Call of Duty θα μπορούσε να εμπνεύσει τους χρήστες να στραφούν στο Xbox μετά την εξαγορά της Activision Blizzard...

News

Η Electronic Arts δήλωσε ότι τα παιχνίδια για έναν παίκτη είναι «ένα πραγματικά, πολύ σημαντικό μέρος» του συνολικού συνδυασμού προϊόντων της. Αφού φάνηκε να...

News

Το Grand Theft Auto 6 θα «θέσει δημιουργικά σημεία αναφοράς για τη σειρά», σύμφωνα με τον εκδότη Take-Two. Μιλώντας ως μέρος της οικονομικής ενημέρωσης...

News

Η 2K παρουσίασε λεπτομερώς τις πρώτες βελτιώσεις του gameplay που έρχονται στο NBA 2K23. Σχεδόν κάθε πτυχή του gameplay έχει ανανεωθεί, σε μεγάλο βαθμό...