Connect with us

Τι ψάχνεις;

Reviews

Saints Row Review

To reboot του Saints Row περιέχει νέους χαρακτήρες και μια διαφορετική τοποθεσία να εξερευνήσετε αλλά ο πυρήνας του δεν έχει αλλάξει. Τρελό και ακραίο χιούμορ, πολλά εγκλήματα , και ένας ανοιχτός κόσμος γεμάτος με πράγματα και μυστικά που σας περιμένει να τον ανακαλύψετε.

Ο παλμός της δράσης

Το Saints Row έχει έναν διασκεδαστικό παλμό από την αρχή του. Σε αυτό βοηθάει ο σχεδιασμός των αποστολών και η δυνατότητα co-op.

 

saints row review 1

 

Στην αρχή δημιουργείτε τον δικό σας χαρακτήρα καθορίζοντας το φύλο , την φωνή και την εξωτερική του εμφάνιση. Αυτό το πλεονέκτημα  συνδυάζεται άψογα με ένα φανταστικό υποστηρικτικό καστ που δίνει στο παιχνίδι την εξαιρετική δυναμική μιας ομάδας, τόσο στην ιστορία όσο και στη ροή της αποστολής. Ο Eli είναι ο εγκέφαλος της επιχείρησης, η Neenah έχει εμμονή με τα αμάξια και ο Kev έχει μια γάτα και του αρέσουν τα τάκος.

Το gunplay και η κινήση διατηρούν τον αυθεντικό χαρακτήρα της σειράς, αλλά σίγουρα υπήρχε ( και υπάρχει) χώρος για βελτίωση.

saints row review

Ένας κόσμος για να χαθείς

Ο κόσμος του Santa Ileso είναι εντυπωσιακός με αρκετά δημιουργικές αρχιτεκτονικές κατασκευές όπως αγάλματα δεινοσαύρων και εντυπωσιακούς ουρανοξύστες που έχουν ως background ερήμους και βουνά. Επιπλέον υπάρχει μεγάλη ποικιλία από οχήματα τα οποία μπορείτε να κάνετε customize βάζοντας την δική σας πινελιά. Μάλιστα κάποια μέρη των οχημάτων είναι κρυμμένα, κάτι που δίνει έναν παραπάνω λόγο να εξερευνήσετε την πόλη.

Διαβάστε επίσης:  Diablo IV Review

Οι αποστολές του παιχνιδιού είναι σύντομες και διασκεδαστικές και επιβραβεύουν τον παίκτη με χρήσιμες ικανότητες, χρήματα, υλικά δημιουργίας όπλων ακόμα και με νέα αμάξια ή ρούχα. Οι νέες αποστολές ξεκλειδώνονται σε σημαντικά σημεία της ιστορίας κάτι που δίνει ενδιαφέρον ακόμα και μετά το τέλος της ιστορίας. Όμως ενώ η ιστορία κυλάει ομαλά σε ένα σημείο μοιάζει λες και λείπει ένα κομμάτι της…

Αν πρέπει να βρούμε ένα αρνητικό, αυτό ίσως είναι το σύστημα μάχης. Οι κινήσεις των εχθρών τους αφήνουν πολύ εκτεθειμένους κάνοντας τις μάχες πολύ εύκολες, ιδιαίτερα για τους έμπειρους παίχτες. Επιπλέον δεν υπάρχει ποικιλία όπλων ενώ τα περισσότερα από τα όπλα που υπάρχουν είναι αρκετά αναξιόπιστα και το default lock-on targeting system αφαιρεί το στοιχείο της πρόκλησης από τις μάχες. Αυτό πάντως δεν αφαιρεί το στοιχείο για το οποίο είναι γνωστή η σειρά: το χάος που δημιουργείται στην ένταση της μάχης.

Αξίζει να το πάρω;

Μπορεί το οπτικά το παιχνίδι να μην σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό, και κάποιοι μηχανισμοί gameplay να παίρνουν αρκετή βελτίωση αλλά το Saints Row είναι αυτό ακριβώς που περιμέναμε: Ένα παιχνίδι με καυστικό χιούμορ που αγγίζει την επικαιρότητα, με καταιγιστική δράση και πολύ βάθος.

Αν ψάχνετε ένα open world παιχνίδι που θα σας δίνει απεριόριστη ελευθερία για να κάνετε πράγματα, τότε δεν μπορείτε παρά να το προτιμήσετε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Reviews

Μετά από περίπου 11 χρόνια από την αρχική κυκλοφορία του Diablo III ο διάδοχος του είναι εδώ. Το Diablo IV φιλοδοξεί να βελτιώσει και...

Νεα

Τουλάχιστον ένας παίκτης έχει ήδη φτάσει στο μέγιστο δυνατό level ενός χαρακτήρα στο Diablo 4. Το RPG δράσης της Blizzard, κυκλοφόρησε επίσημα σήμερα, αλλά...

Νεα

Ο παρουσιαστής και παραγωγός του Summer Game Fest, Geoff Keighley, διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι ο ανταγωνισμός από την διοργάνωσή του ήταν εν μέρει υπεύθυνος...