Connect with us

Τι ψάχνεις;

Features

Τα 5 πιο ισχυρά όπλα στα παιχνίδια Call of Duty

Υπάρχουν αμέτρητα όπλα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη σειρά Call of Duty. Από τα κλασικά όπλα του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου μέχρι τα πιο τεχνολογικά εξελιγμένα σχέδια όπλων, κάθε παιχνίδι είχε το δικό του όπλο που ήταν πιο δυνατό από τα υπόλοιπα, και που τελικά χρησιμοποιούσαν οι περισσότεροι παίχτες.

Πολλά από τα πιο OP όπλα είδαν την δυναμικότητα τους να μειώνεται τα επόμενα χρόνια, αφού οι developers έβρισκαν και διόρθωναν το πρόβλημα. Αυτό φυσικά, δεν τα εμπόδισε από το να αφήσουν το στίγμα τους και παρακάτω μπορείτε να μάθετε για πέντε από αυτά:

Call of Duty 4: Modern Warfare – Μ164A

Το Call of Duty 4: Modern Warfare ήταν το πρώτο παιχνίδι του franchise που εγκατέλειψε το σκηνικό του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου. Απομακρύνθηκε από τους μακροχρόνιους πολέμους και μπήκε στον πόλεμο όπως θα γινόταν το 2007. Σε αυτό το M164A έγινε διαβόητο για την αποτελεσματικότητά του.

Τα περισσότερα burst όπλα σε ένα COD είναι γενικά καλά, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Το M164A απομακρύνθηκε από αυτό και έγινε μια πραγματική απειλή.

Call of Duty Infinite Warfare – NV4 Flatline

Το AR NV4 της Infinite Warfare ήταν ένα πολύ καλό όπλο. Έγινε ένα συχνά χρησιμοποιούμενο όπλο για πολλούς παίκτες και την ανταγωνιστική σκηνή του παιχνιδιού. Οι παραλλαγές όπλων του Infinite Warfare είναι αυτές που το είδαν να ανεβαίνει στην κορυφή ως OP όπλο.

Οι παραλλαγές όπλων που βασίζονται σε στατιστικά στοιχεία είδαν ορισμένα όπλα να γίνονται από τρομερά σε απίστευτα. Η παραλλαγή Flatline του NV4 το έκανε από εξαιρετικό, ασταμάτητο. Η θρυλική έκδοση του NV4 αύξησε τις δυνατότητες damage και του έδωσε απεριόριστη εμβέλεια.

Call of Duty 4: Modern Warfare – Grenade Launcher

Το Grenade Launcher είναι ένα εξάρτημα όπλου, αν και υπήρξαν αυτόνομες εκδόσεις σε πολλούς τίτλους Call of Duty. Τοποθετείται κάτω από το όπλο και μπορείτε να ρίξετε χειροβομβίδες σε μεγάλες αποστάσεις με μια μεγάλη περιοχή έκρηξης να ακολουθούσε.

Ονομάστηκε “noob tube” από τους παίκτες του COD 4 λόγω της εύχρηστης μηχανικής του. Απλώς έπρεπε να το δείξετε, να το πυροβολήσετε και να ανατινάξετε μερικούς εχθρούς. Συχνά ολόκληρες ομάδες εξολοθρεύονταν λίγο μετά την έναρξη ενός γύρου μόνο και μόνο επειδή  ένας παίκτης έμαθε τη περιοχή spawn του αντιπάλου και έριξε με το grenade launcher.

Call of Duty Warzone 1 – Akimbo Snakeshots

Αυτό το απλό περίστροφο ήταν ένα δευτερεύον όπλο στο Call of Duty, μέχρι που βρέθηκε στο Warzone με το Akimbo attachment που σας δίνει δύο από αυτά. Αυτό καταργεί τη δυνατότητα ADS, αλλά παρέχει πρόσθετη δύναμη πυρός με τα δύο όπλα που κρατούνται.

Προσθέστε σε αυτό τα πυρομαχικά Snakeshot και έγινε μια από τις πιο καταστροφικές κατασκευές όπλων που έχουν υπάρξει ποτέ. Έγινε σύντομα nerf για να τερματιστεί η βασιλεία του τρόμου, αλλά το meta του Akimbo Snakeshot ήταν ένα από αυτά που οι φανς του Call of Duty δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Call of Duty Modern Warfare 2 – Akimbo Model 1887s

Τα όπλα Akimbo πάντα φαίνεται να προκαλούν προβλήματα στο Call of Duty. H καραμπίνα Model 1887 ήταν ένα απλό δευτερεύον όπλο, αλλά η προσθήκη του attachment Akimbo το έκανε εφιάλτη. Θα βρείτε παίκτες σε κάθε γωνία με δύο shotguns που θα μπορούσαν να σας εξφανίσουν στη στιγμή.

Γενικά το Modern Warfare 2 (όχι του 2022) υπέφερε από προβλήματα ισορροπίας, αλλά το Akimbo Model 1887s πρέπει να είναι το πιο ισχυρό παράδειγμα στο franchise.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Reviews

Μετά από περίπου 11 χρόνια από την αρχική κυκλοφορία του Diablo III ο διάδοχος του είναι εδώ. Το Diablo IV φιλοδοξεί να βελτιώσει και...

Νεα

Τουλάχιστον ένας παίκτης έχει ήδη φτάσει στο μέγιστο δυνατό level ενός χαρακτήρα στο Diablo 4. Το RPG δράσης της Blizzard, κυκλοφόρησε επίσημα σήμερα, αλλά...

Νεα

Ο παρουσιαστής και παραγωγός του Summer Game Fest, Geoff Keighley, διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι ο ανταγωνισμός από την διοργάνωσή του ήταν εν μέρει υπεύθυνος...