Connect with us

Τι ψάχνεις;

Νεα

Τεράστια διαρροή για το GTA 6 έφερε πάνω από 90 βίντεο στην δημοσιότητα

Πάνω από 90 υποτιθέμενα βίντεο από ένα build ανάπτυξης του Grand Theft Auto 6 έχουν διαρρεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για πρώτη φορά δημοσιεύθηκε στα φόρουμ του GTA από τον χρήστη tepotuberhacker, το βίντεο περιλαμβάνει παιχνίδι ανοιχτού κόσμου που φέρεται να είναι από το GTA 6 και φαίνεται να είναι αυθεντικό. Υποστηρίζεται από τον εκείνο που τα διέρρευσε ότι τα βίντεο έχουν ληφθεί από το Slack.

Εάν είναι νόμιμη, η διαρροή επιβεβαιώνει την προηγούμενη αναφορά ότι το παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα στη Vice City. Το Bloomberg ανέφερε νωρίτερα φέτος ότι το παιχνίδι, το οποίο ισχυρίζεται ότι ξεκίνησε να αναπτύσσεται κάποια στιγμή το 2014, είναι «τουλάχιστον δύο χρόνια μακριά».

«Το επόμενο παιχνίδι της Rockstar, Grand Theft Auto VI, θα περιλαμβάνει μια γυναίκα πρωταγωνίστρια», προσθέτει το Bloomberg, επικαλούμενο πηγές εξοικειωμένες με το παιχνίδι.

«Η γυναίκα, η οποία είναι Λατίνα, θα είναι ένας από τους δύο πρωταγωνιστές σε μια ιστορία επηρεασμένη από τους ληστές τραπεζών Μπόνι και Κλάιντ. Οι προγραμματιστές είναι επίσης προσεκτικοί να μην κάνουν αστεία για περιθωριοποιημένες ομάδες, σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια».

Εάν είναι σωστό, αυτό αντικατοπτρίζεται στη διαρροή της alpha build, η οποία διαθέτει τόσο έναν άνδρα όσο και έναν θηλυκό χαρακτήρα, αν και αυτά τα μοντέλα θα μπορούσαν να είναι απλά placeholders σε αυτό το στάδιο.

Το Bloomberg ανέφερε ότι ο Jason Schreier σχολίασε τις διαρροές δηλώνοντας ότι «βάσει της κλίμακας, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι δεν είναι αληθινές».

Διαβάστε επίσης:  Δείτε το πρώτο δείγμα gameplay από το Mortal Kombat 1

Ένα βίντεο στο YouTube (πλέον έχει κατεβεί) με το build που διέρρευσε δείχνει έναν χαρακτήρα να τρέχει έξω από ένα κατάστημα κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών με την αστυνομία. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια που προήλθαν από αυτή τη διαρροή, καθώς τα περισσότερα από αυτά διαρκούν μόνο λίγα δευτερόλεπτα.

Ένα άλλο βίντεο στο YouTube (πλέον έχει κατεβεί) δείχνει τον γυναικείο χαρακτήρα να περπατά μέσα σε ένα στριπτιτζάδικο, το οποίο είναι γεμάτο με NPC. Μια διαφήμιση για την Pißwasser, τη μπύρα του σύμπαντος του GTA, μπορείτε επίσης να δείτε σε αυτό το κλιπ, προσθέτοντας στην αυθεντικότητα των διαρροών.

Πλάνα ενός χαρακτήρα που περπατά μέσα από ένα τρένο “Vice City Metro” έχει επίσης αναρτηθεί, προσθέτοντας στα στοιχεία ότι το παιχνίδι θα λάβει χώρα στην τοποθεσία εμπνευσμένη από το Μαϊάμι.

Ένα κλιπ που δημοσιεύτηκε στο Twitter φαίνεται να δείχνει πώς θα λειτουργούν οι μηχανισμοί σκοποβολής κατά την οδήγηση στο παιχνίδι. Ένας άλλος δείχνει το σύστημα συνομιλίας, καθώς ληστεύει ένα κατάστημα γρήγορου φαγητού.

Αναρτήθηκε επίσης ένα κλιπ που δείχνει τον άνδρα πρωταγωνιστή να μπαίνει σε ένα κατάστημα. Διακρίνεται μια ετικέτα με την ένδειξη “ληστεία” στην επάνω γωνία.

Ο χρήστης που δημοσίευσε την αρχική διαρροή στα φόρουμ GTA ισχυρίζεται επίσης ότι έχει τον πηγαίο κώδικα των GTA 6 και GTA 5 και απειλεί να τον δημοσιεύσει πλήρως.

Ισχυρίζεται επίσης ότι έχουν μια δοκιμαστική build ενός παιχνιδιού που θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν, εάν το επιθυμούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Reviews

Μετά από περίπου 11 χρόνια από την αρχική κυκλοφορία του Diablo III ο διάδοχος του είναι εδώ. Το Diablo IV φιλοδοξεί να βελτιώσει και...

Νεα

Τουλάχιστον ένας παίκτης έχει ήδη φτάσει στο μέγιστο δυνατό level ενός χαρακτήρα στο Diablo 4. Το RPG δράσης της Blizzard, κυκλοφόρησε επίσημα σήμερα, αλλά...

Νεα

Ο παρουσιαστής και παραγωγός του Summer Game Fest, Geoff Keighley, διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι ο ανταγωνισμός από την διοργάνωσή του ήταν εν μέρει υπεύθυνος...