Connect with us

Τι ψάχνεις;


Reviews

WWE 2K22 Review

Το WWE 2K20 ήταν κακό σε τέτοιο βαθμό που η 2K αποφάσισε να ακυρώσει το WWE 2K21 για να δουλέψει περισσότερο στο WWE 2K22.

Μετά από 2 χρόνια αναμονής  κυκλοφόρησε το WWE 2K22 με το οποίο η 2K θέλει να αποδείξει ότι έχει κάνει μεγάλη πρόοδο.Ας δούμε τι έχει να μας προσφέρει το νέο παιχνίδι της Visual Concepts:

Πιο διασκεδαστικός, arcade χειρισμός – πιο φυσικό gameplay

Ένα από τα παράπονα που είχαν οι παίχτες από τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, ήταν ο προβληματικός χειρισμός και η πολυπλοκότητα τους. Τα νέα controls του παιχνιδιού είναι ίσως από τα πιο θετικά του WWE 2K22 .Δεν δίνουν απλά ένα αίσθημα φρεσκάδας αλλά κάνουν και το gameplay πιο διασκεδαστικό.

Τα combos όταν τα συνηθίσετε δεν θα δυσκολευτείτε να τα βγάζετε και συνήθως χρησιμοποιούνται 2 με 3 κουμπιά. Όμως  πριν από κάθε κίνηση θα πρέπει να κάνετε lock up με τον αντίπαλο σας, κάτι που πάνω στην ένταση της μάχης, δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά δίνει ένα αρκετά σημαντικό στοιχείο ρεαλισμού.

Τα πολλά και νέα animations των κινήσεων είναι εξαιρετικά και κάνουν τον ρυθμό ενός αγώνα πιο φυσικό και πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Ατμόσφαιρα ενός πραγματικού show 

Ένα ακόμη από τα πιο δυνατά σημεία του νέου παιχνιδιού είναι τα γραφικά του. Επιτέλους τα μοντέλα των παλαιστών είναι εξαιρετικά, οι αντιδράσεις του κοινού βελτιωμένες και η δράση στα rings μεταφέρουν την ατμόσφαιρα ενός πραγματικού show.

Μεγάλη βελτίωση παρουσιάζουν και τα πρόσωπα των παλαιστών, ενώ οι λεπτομέρειες σε αγώνες που αναφέρονται σε προηγούμενες δεκαετίες, μας δίνουν μια “γεύση” από τα χρόνια της δόξας του WWE.

Πληθώρα modes για να διαλέξεις

To WWE 2K22 περιλαμβάνει μια πραγματικά μεγάλη ποικιλία από modes για να δοκιμάσει ο παίχτης τις δυνατότητες του, είτε off-line, είτε online. Από τους απλούς, γρήγορους φιλικούς αγώνες, μέχρι το MyFanction που ουσιαστικά είναι η μεταφορά του MyTeam mode του NBA 2K, όπως και το MyGM που αναλαμβάνετε εσείς το ρόλο του Γενικού Διευθυντή.

Εκεί που χρειάζεται να σταθούμε είναι το MyRise, το mode με το οποίο αντικαταστάθηκε το MyCareer.H 2Κ δούλεψε αρκετά σε αυτό το mode και αυτό φαίνεται καθώς κάθε story είναι αρκετά μεγάλο και βαθύ. Όμως δεν σταματάει στους αγώνες καθώς ασχολείστε με την προπόνηση και βελτίωση του χαρακτήρα σας και με τα social media και τα storylines που θα κληθείτε να παίξετε.

Το mode που επίσης ξεχωρίζει είναι το Showcase που μας βάζει να ζήσουμε την ιστορία του Rey Mysterio. Κατά την διάρκεια των αγώνων μπορείτε να δείτε και τα κανονικά στιγμιότυπα των αγώνων με περιγραφή και επιπλέον ιστορία από τον ίδιο τον Rey. Αν κάτι πρέπει να σημειώσουμε εδώ, είναι η απουσία αντιπάλων, που πλέον δεν είναι στο WWE. Τα objectives δυσκολεύουν προοδευτικά, ώστε να βιώσετε και εσείς την εξέλιξη του Rey Mysterio σε έναν πραγματικό σταρ του show.

Αξίζει να το αγοράσω;

To WWE 2K22 είναι σίγουρα καλύτερο από το WWE 2K20 σε κάθε τομέα. Δεν αλλάζει την ιστορία της σειράς, αλλά ούτε μπορεί να συγκριθεί με παλαιότερους θρυλικούς τίτλους.

Είναι όμως μια καλή νέα αρχή, μια βάση για να επαναφέρει την σειρά στον σωστό δρόμο και να χτίσει επάνω του τους μελλοντικούς τίτλους.

 

*Για το review του παιχνιδιού μας παραχωρήθηκε review code από τη CD Media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

News

Η Koch Media έχει μετονομαστεί σε Plaion, όπως ανακοινώθηκε. Σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε ο εκδότης, ανακοινώθηκε ότι με ισχύ αμέσως, όλες οι...

News

Η Electronic Arts παρείχε μια λεπτομερή ανάλυση του Career Mode του FIFA 23. Το επίσημο blog του FIFA 23 Pitch Notes δημοσίευσε ένα άρθρο...

News

Το YouTube ανακοίνωσε «το πρώτο διαδραστικό gaming live stream», “YouTube: Game On“. Το αυτοαποκαλούμενο «μεγαλύτερο special gaming» της πλατφόρμας θα μεταδοθεί το Σάββατο 27...

News

Η Sony πιστεύει ότι το Call of Duty θα μπορούσε να εμπνεύσει τους χρήστες να στραφούν στο Xbox μετά την εξαγορά της Activision Blizzard...

News

Η Electronic Arts δήλωσε ότι τα παιχνίδια για έναν παίκτη είναι «ένα πραγματικά, πολύ σημαντικό μέρος» του συνολικού συνδυασμού προϊόντων της. Αφού φάνηκε να...

News

Το Grand Theft Auto 6 θα «θέσει δημιουργικά σημεία αναφοράς για τη σειρά», σύμφωνα με τον εκδότη Take-Two. Μιλώντας ως μέρος της οικονομικής ενημέρωσης...

News

Η 2K παρουσίασε λεπτομερώς τις πρώτες βελτιώσεις του gameplay που έρχονται στο NBA 2K23. Σχεδόν κάθε πτυχή του gameplay έχει ανανεωθεί, σε μεγάλο βαθμό...